Vinnerliste


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 09. okt. 2017 i alle områder

 1. Får en egen tråd denne godbiten Har sikla litt på disse ES Les Paulene siden de ble lansert for 3 år siden. Testa så vidt en av disse de hadde inne på 4Sound i Trondheim nylig, og den ble sittende i hodet. Vurderte sterkt å gå tilbake å kjøpe den, men heldigvis bestemte jeg meg for å vente en dag. Kvelden ble brukt på nett, og da fant jeg denne på blow out sale i Chicago (CME). 12,5 lapper "spart" 😂 Har ikke fått testa for mye plugga i enda, da jeg er alene hjemme med ungene, så får avvente litt med hvordan jeg synes pickup’ene låter. Gitaren var dog veldig bra satt opp rett ut av kasse fra gutta hos CME, og spiller som en drøm. Rimelig feit hals, litt i land med R9’en min, med kanskje en smule mer skuldre. 2015-modell, uten noe av de tullete 2015 spec’sa. Ingen nibs vel og merke. Visstnok lagd i opplag på 150stk i følge Gibson sine sider i denne finishen. Meget fornøyd så langt. Men er jo selvsagt litt i nygitarrus, så tar med det i betraktninga 😁 Pene specs på disse. For de interesserte finner man de her: http://www.gibson.com/Products/Electric-Guitars/2015/Memphis/ES-Les-Paul-59-Neck.aspx Jeg er fortsatt ingen god fotograf, men knipsa noen bilder med telefonen da den kom i hus i dag:
 2. Affen

  New Tele day :)

  Classic 70s Telecaster Custom. Bytta ut sadlene, ellers stock.
 3. Audun

  HJELP!!!

  Hadde du tatt med info om alder på ampen i første post, er vel garantisak det eneste rådet du hadde fått.
 4. Peaceandloveandrocknroll

  IBBY NGD x 3

  Kanke bytte bort den ene når de ikke er like. Alle veit vel det?
 5. stensen

  IBBY NGD x 3

  Siste 3 gitarene til samlingen har gitt mye glede. Jem GMC'n fikk jeg i Athen av en kar jeg ble kjent med på FB. Vi har snakket sammen om en handel i over 2 år. Da jeg plutselig måtte reise hjem fra ferie via Athen ble det handel kl 02.00 om natten. Måtte ta en slurk sprit før jeg la meg. Var noe oppspilt for å si det mildt. J-Custom'n som lå på Finn er bare så inni H...... bra håndverk. Og så ble det 1994 RG 550. 550 nr 7 i samlingen. Digger purple neon fargen. Frøkna sier ikke så mye lengre. Mulig hun har gitt opp. Har fremdeles ingen RG 750 eller RG 565. Men det letes.
 6. sarge

  Kan noen hjelpe en nybegynner?

  Jeg har hatt billig Marshall-forsterker (uten rør eller skikkelig simulering). Det låt ikke bra. Synes du Boss Katana er for dyr, så se om du finner en bra Roland Cube til rundt tusenlappen. Denne, for eksempel: https://www.finn.no/105785468
 7. Veldig fin, grattis! Hvordan er dette da, er det mer eller mindre ren LP eller blir det noe eget?
 8. stensen

  IBBY NGD x 3

  Skaffet meg dobbelt av PMC og GMC for å prøve å bytte til meg en VSK og DNA i fremtiden.
 9. Den er pen, ja. Har sett at CME har en del gode tilbud på Gibson, inkludert et par es 175 blond😊 https://www.amazon.com/s/ref=nb_sb_noss?url=me%3DA2MEAEA9LRVLVE&field-keywords=gibson+memphis&rh=%2Ck%3Agibson+memphis
 10. arneK

  New Tele day :)

  Fin🙂. Det blir aldri feil med Telecaster👍
 11. Affen

  Vis oss din Tele

  Dæhr kom`n. Matcher fint til min hvite Classic 70s Strat.
 12. CastorFiber

  Drømme gitaren <3<3<3

  Når du sier det, så. Imponerende at han er så god i norsk! Spøk til side, velkommen til trådstarter. Det kan være lurt å kikke litt på forumet. Det finnes mange tråder man kan poste i. Det kan ofte være like lurt som å starte en ny tråd, selv om det selvsagt ikke er noe forbud mot det.
 13. Slashaxl

  Drømme gitaren <3<3<3

  Nå antar jeg at Angus Young har annet å gjøre enn å drive å lete gjennom forumet etter passende tråder 😁
 14. Slashaxl

  Drømme gitaren <3<3<3

  Får denne i morra 😁 Edit: altså tilsvarende, det var denne som overbevisste meg
 15. stensen

  IBBY NGD x 3

  Nesten oppdatert bilde. Mangler takhøyde til å få system på galskapen. I et fremtidig rom skal de på veggstativ henges høyere så de på gulvstativ kan stå under.
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00