Gå til innhold

Vinnerliste


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 02. juni 2017 i alle områder

 1. 3 poeng
  I den grad det er mulig, har forumet fra og med i dag blitt litt mindre sexy. Captain Sexy trekker seg som moderator, og blir da vanlig medlem. På vegne av oss alle takker jeg for innsatsen, og jobben du har gjort, uten annen lønn enn en og annen sur kommentar og stort sett lite heder og ære. Bra jobba! Vi som modererer har vurdert det dit hen at det for tiden er så rolig at vi som er igjen klarer oss greit. Skulle behovet for flere moderatorer oppstå, gir vi lyd fra oss, slik at alle som higer etter en slik status kan melde seg på søkerlisten. Åpner herved opp for takksigelser, ovasjoner og festtelegrammer til kapteinen.
 2. 2 poeng
  Nevner bare i tilfelle Bruk høytalerkabel mellom topp og kabinett, ikke vanlig jack
 3. 2 poeng
  Kan være verdt å nevne at ohmen forandrer seg hvis man kobler på to kabinett. To kabinett på 8 ohm blir 4 ohm på ampen avhengig hvordan elementene er koblet. Serie/parallell. Men dette kan @Skoggy forklare bedre.?
 4. 2 poeng
  Kort forklart går det på impedansen til høyttalerelementene. Dersom vi baserer oss på 6505MH, har den en switch hvor du kan velge mellom 8 og 16 ohm. Dette betyr at kabinettet du kobler til absolutt burde være 8 eller 16 ohm i total impedans(avhengig av hva du velger å ha switchen på) slik at du ikke sprenger elementene i kabinettet eller brenner transformatoren i forsterkeren. Nå kan jeg skrive om hva du burde gjøre for å kunne endre impedans på elementer, som serie- eller parallellkobling, men jeg tror vi skal holde oss utenom det for øyeblikket. Når du skriver 'stort', mener du da fysisk størrelse, eller antall elementer? Du burde uansett på ingen måte ha noe problem med å drive et 412 med 6505MH, om det er det du lurer på. Bare sørg for å finne et kabinett som er tilpasset impedansen på forsterkeren, og med elementer som er nogenlunde i gata tilpasset den type sjanger du baserer deg på. Håper det forklarte litt, og spør og grav om du lurer på noe mer.
 5. 2 poeng
  Etter å ha tjenestegjort i moderatorkorpset må han vel hvertfall bli PfcSexy ? Vel blåst
 6. 2 poeng
  Skifter du navn til PrivateSexy nå da?
 7. 2 poeng
  Fra USA Custom Guitars: We are approved for International shipping of Rosewood! USA Custom Guitars has received a Master File Permit from the United States Department of the Interior, Fish and Wildlife Service for the export of Rosewood species (Dalbergia spp.) and the issuance of certificates under the Convention on International Trade in Endangered Species of Wild Flora and Fauna (CITES). So, what does this mean to our International customers? There will be an additional processing fee of $25 PER ORDER, for orders containing Rosewood. This fee will cover the cost of the individual CITES certificate as well as any special shipping and handling that will be required. Another caveat is that no rosewood necks for export are permitted to have shell inlay (MOP or Paua). There is also a possibility, depending on the laws of your country, that there may be a “Phytosanitary Certificate” fee which can range from $75 to $125. If this fee is required, we will contact you before processing your order. Thanks for your continued support!
 8. 1 poeng
  Ler av meg selv.. oppdatert brett per 2/6. Ceriatone Centura og Wampler Velvet Fuzz på vei inn, mulig Koko Boost er på vei ut.
 9. 1 poeng
 10. 1 poeng
  Jeg har ikke prøvd selv. Er litt på jakt selv. Lurer på om den Martin-gitaren er det Ed Sheeran bruker. Baby Taylor har en overraskende kraftig og godt balansert lyd ift. størrelsen (den har jeg prøvd). Finner jeg en brukt Taylor Baby-e eller Big Baby-e til fornuftig bruktpris så blir det nok kjøp på meg, for å si det slik.
 11. 1 poeng
  Nei, men kanskje ikke så liten som det du ser etter. En "Naked-series" koster rett over 5000.- Faith Nomad, som er mindre, koster rundt 4500.-
 12. 1 poeng
  Hvis du fremdelse eier gitaren din om 25 år vil du angre som en hund på at du solgte orginal pickupsene dine for 350NOK per stk i 2017. En JB Jr går vel for ca 550NOK +/-
 13. 1 poeng
  Det er sånn du veit at du begynner å bli voksen.
 14. 1 poeng
  Har du sjekket Taylor Baby eller Martin LX1, da?
 15. 1 poeng
  Føler meg litt klokere! Takk folkens ?
 16. 1 poeng
  Det er korrekt. Som regel opplyses det om hvor mange watt RMS et kabinett tar/tåler, og denne burde være lik eller noe over det forsterkeren er opplyst å pushe ut.
 17. 1 poeng
  Ellers kjørte keg helt ny runde med innstilling av lyder i dag. Headsett ble prøvd. Det viste seg at jeg hadde stilt alt litt for hot i går. Nå ble det mye bedre. Jeg tror likevel at rommet jeg spiller i er såpass spesielt at lyden fra baksiden kansellerer frontlyden (akustisk kortslutning) slik at spesielt bassen nesten forsvinner helt. Jeg har en god del erfaring fra høyttalerbygging, og valgte å dempe lyden på baksiden. Jeg lukket ikke kabinettet helt, men klemte inn en 5 cm tykk plate av skumplast på 49×27cm. Dette hjalp faktisk og sammen med personlige EQ-preferanser ble det skikkelig bra. Clean-melodier, bluescrunch, rockeriff og tilløp til metal ved midnatt avsluttet kvelden i dag. Happy nå. ☺️
 18. 1 poeng
  Katana har en overraskelse på lur, via software får du tilgang på 20+ mer ampmodeller.
 19. 1 poeng
  Flyjobb til helga. Da klargjør man reisebrettet.
 20. 1 poeng
  Fra total pedal nerd til et "par" pedaler på brettet, er stolt av meg selv og det funker fjell til god gammel JCM 800 rørvreng. Sist jeg hadde et så slankt brett var vel på slutten av 80 tallet?
 21. 1 poeng
  det finnes en parlor-serie fra washburn, om du er ute etter noe billig. det er klart, om den gamle parlor-lyden er noe du er ute etter, en gammel bjørk/gran levin-parlor er vel vanskelig å overgå.
 22. 1 poeng
  Satser på at dere tåler et bilde til av denne
 23. 1 poeng
  Strålende! (at du puler beis i vann kunne du strengt tatt holdt for deg selv).
 24. 1 poeng
  Da er jeg ferdig med denne. Jeg brukte Herdins ekte beis (puler som blandes ut i vann) til å farge kroppen, brukte en myk fille som jeg påføtrte berisen med. Oppdaget at man ikke kan bruke vannbasert klarlakk på Herdins ekte beis da vannet i lakken løser opp fargen så da ble det oljebasert klarlakk. La på begge plekterbrett for å finne ut hvilket jeg likte best, var et vanskelig valg men havnet på sort til slutt da hvitfargen ikke var lik på brett og binding. Det ferdige resultatet.
 25. 1 poeng
  Hvis du kjøper amp og kabinett av velkjent merke, vil jeg tro du finner det du trenger hos Thomann.
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.