Gå til innhold

Vinnerliste


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 11. mars 2017 i alle områder

 1. 6 poeng
  Jeg tar et års pause med LEGO nå. Jeg må bygge en gitar til. Det er så gøy og jeg fikk byggeabstinens etter en tid nå som jeg "smakte på det" igjen. Jeg har bestillt en ny sunburst body som skal bli 50-60 tallsgitar med Fender CS 54pickups. Litt leveringstid men den er bestillt. Så lurte jeg litt. Hvordan er kvaliteten på aged deler? Hvis de er bra så tenkte skal jeg kjøpe det og jeg må matte ned lakken i bodien litt også for å elde den - en aged body. (Men den skal så ekte 50's Fenderlogo fra oldfret. (Men det er min sak.) Jeg suderer bilder av 50's gitarer og skal få håndlaget hals med preCBS og 8mm hull i vintagegul. Jeg valgte sunburst for det er en typisk gammel farge. Så når jeg får bodien så tenkte jeg å matte ned bodien litt uten å ødelegge finishen. Kan jeg bruke stålull da?
 2. 5 poeng
  Jeg beklagher på det sterkeste en trippelposting men ingen svarer så hva skal jeg gjøre? Dette blir laget nå og jeg venter på det i posten. Breadcasteren er fullt spillbar med en pickup men partsocasteren mangelr oversaddel.prioriterer oversaddel på denne gitaren mer enne en humbucker og litt oppsett samt filing av en beinnøtt. Jeg drar til Belgia for oppsett om ca to uker. Da er gitaren nesten ferdig for logoen tar lang tid å få. men ellers bortsett fra logo er den 100% ferdig da... Men det viktigste av alt er dette: (håper på at noen svarer så jeg ikke poter en 4dobbel post)
 3. 3 poeng
  Lurer på om de folka som legger how-to-relic videoer noen gang har sett en gammal gitar. Det ser jo helt krise ut det de holder på med!
 4. 3 poeng
  Skal gjerne svare deg, kul logo! Så lenge det er satt sperre på redigering kan du ikke bry deg om dobbeltposter! Oppdateringer må jo være tillatt!
 5. 2 poeng
  Hadde egentlig gitt opp å få tak i den violette 770 DX. Vanskelig nok å få den røde og blå. Men rett etter at jeg fikk min første 770 DX VM fra Glasgow så dukket denne opp på Reverb.com. Rimelig usalgbar slik den så ut i annonsen. Omlakkert av en som synes violet var ukult en gang i tiden. Selger som ikke hadde lakkert den fjernet lakk fra headstock og var ganske sikker på at det ikke var slipt på gitaren før det blå faenskapet ble påført. Da måtte jeg bare gi det en sjans og redde den. Logo var borte. Og knotter som er lakkert samme farge som gitaren var borte. Også logo på pickups. Men Ibanez sticker logo fra Ebay funker ok. Trodde dette prosjektet skulle ta uker. Men jeg ble hekta og ble ferdig på 5 dager. Det tok 15 timer bare med lakkfjerning, Valgte 400 papir (tørrsliping hele veien) til jeg så antydning av violet. Da gikk jeg over til 800 så 1000. Jeg klarte å bevare cleatcoat uten særlig riper fordi jeg tok sise lag med 0000 stålull som var rimelig slitsomt. Når lakk var borte gikk jeg over med Turtle ripe fjerner. Så en omgang med Paint renovator. Så polering et par runder. Og så ren voksing til slutt. Ble rimelig fornøyd med resultatet. Og stikkordet for prosjektet er TÅLMODIHGET.
 6. 2 poeng
  Den riktige måten å gjøre en relic-jobb på en gitar er å spille på den i 30 år.
 7. 2 poeng
  Stemmer i dette. Bare... Gjør ting. Ikke forsvar det. Det er verre å si at du gir deg og begynner igjen (innen to uker btw) enn å bare bruke tiden til planlegging og så selve prosjektet.
 8. 2 poeng
  Go, Rottenikken. ..., og, du trenger ikke føle behov for å måtte forklare og begrunne hvorfor du velger å holde på med denne hobbyen.
 9. 1 poeng
  Vil heller innvende at Ultex er et hardt materiale. Veksler derav mellom nylon, Tortex og ulike tykkelser Ultex på Jazz III plektere. Din bekjent bør snarest flytte inn i en jordhytte eller snøhule for å leve opp til sine prinsipper.
 10. 1 poeng
  Ble unfrienda av en amerikansk jazzgitarbekjent nylig, fordi jeg kommenterte at rant-en hans om å boikotte dette plekteret fordi JP er Trump endorser var virtue signaling og ingenting annet. Good times, som de sier der borte
 11. 1 poeng
 12. 1 poeng
  Boss Metal Zone MT-2 er vel berømt og beryktet for sin hissige vepselyd, og den kan være ganske vanskelig å få skrudd vekk! Jeg liker pedalen, men den krever at du forstår hva kontrollene gjør og at du tar deg tid til å justere de! Men en veldig enkel modifikasjon for å få vekk de hissigste vepsene og gjøre pedalen litt mer anvendelig: Lodd ut de to kondensatorene merket C24 og C35 ! (merket godt på printkorter) IKKE erstatt med jumpers, bare få de vekk! Pedalen mister nok noe gain, men den har likevel rikelig... Kanskje det bare demper litt i mellomtonen og derfor høres ut som om noe gain forsvinner... Gjorde dette selv i dag, dessverre uten før og etter lydklipp!
 13. 1 poeng
  Litt off-topic, men takk för tipset. 585,-inkl. alt.
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+01:00
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.