Web Analytics
Gå til innhold

Vinnerliste


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 18. feb. 2017 i alle områder

 1. 6 poeng
  Etter en lang jakt etter en Lefty Explorer fant jeg ut at jeg kunne prøve meg på et DIY kit selv. Etter en del googling kom jeg frem til Pitbull i Australia http://www.pitbullguitars.com/ sin side som også leverer de fleste kittene i lefty utførsel og du kan også custom bestille sett i det materialet du måtte ønske, men jeg gikk for et standar sett (basswood) i første omgang for og teste ut. har satt i sammen flere stratter og tele med bolt on neck tidligere men ikke prøvd meg på set neck tidligere så var litt skeptisk til det. Så etter enda mer googling gikk jeg til innkjøp av en 1meter alu linjal og snekker tvinger fra Biltema. limen jeg bruke var rød titebond som jeg har god erfaring med fra tidligere, så etter div. måling limet jeg fast halsen og satt den i spenn i 24 timer. pusset deretter ned kropp og hals med 240 sandpapir og tok fin pussen med 640 papir. Kjøpte inn antikk hvit acryl lakk hos en lokal bil lakk forhandler, etter noen strøk lakk og venting på tørk "måtte" jeg være med kona å kikke på ny tapet til stua det var der jeg fikk øye på store vinyl klistre med forskjellige figurer for barnerom og som den tegneserie nerden jeg er måtte jeg ha et slikt? Vannslipte først gitaren med 1200 våtslipe papir som hadde ligget i bløt i 24 timer så la jeg på klisteret og hadde på noen gode lag med klarlakk, lot så dette tørke i 24 timer og slipte igjen med våt papir og deretter rubbet jeg gitaren med rubbing fra Biltema. av elektronikk har jeg satt inn en dimarzio super distortion i bridge og en bill lawerence blues i neck som jeg synes matcher godt i sammen. av hardware og resten av elektroniken brukte jeg det som følget med og tenkte å oppgradere etter hvert. Etter inntonering og justering av hals er jeg godt fornøyd, men merker at stemmeskruene må skiftes ut og går nok for et tone lock sett, kan vel ikke vente helt super kvalitet på hardware når hele gitar kittet koster 229 au dollar heller? (PS beklager skrive leifer ol. da det ikke er min sterkeste side?)
 2. 6 poeng
  Siden utvalget i lefty Explorer er så dårlig får man bygge en selv? Kjøpte meg et pitbull sett som jeg har satt i dimarzio super Distortion i brige og bill lawerence blues i neck. fornøyd med denne
 3. 6 poeng
 4. 5 poeng
  Skrape skrape skrape! Tror det blir bra! Må få cleanet opp litt og dratt av litt tykkelse. Den er nå flush med fronten på gitaren. Skal gå over med pussekloss også etter hvert.
 5. 3 poeng
  Hei alle sammen! Mitt navn er Peter, jeg er en luthier og bass spiler. Bor for tiden i Oslo. Spiller bass i flere år nå, spillte på brylluper og noen små konserter. Nå spiller jeg av og til med mine flinke venner på forskjellige små arrangemanter. I de siste 2 årene brukte jeg mestparten av tiden på bedriften min - PD Guitars. Der fikser jeg forskjellige instrumenter og bygger dem selv. Dere er gjerne velkommen til å se hva jeg driver med gjennom min webside, facebook eller youtube. Vi snakkes!
 6. 3 poeng
  På mine LEGO modeller er prisklasse ca 6000kr med 3500 deler som jeg finner instruksjoner til på nettet og kjøper løse deler. Radiostyrte LEGOmodeller. Det blir ikke noe til overs da. Jeg har helt dilla på voksen-LEGO og har gått lei av å spille gitar. Det er sånt jeg driver med - radiostyrt med 5 trinns girkasse med revers. (3500 deler)
 7. 2 poeng
  Et lite kit som burstes mellom slagen på jobb, relativt fornøyd med hvordan denne blir.
 8. 2 poeng
  En runde med 120sandpapir , fikk vekk en del gruff etter fresen. Restegitaren fikk og være med i boden en tur for litt pussing I morgen henter jeg Junior , da får gitarbygging settes på vent til fordel for et annet prosjekt
 9. 2 poeng
  Denne ble jo sjef! Det kommer til å rakne for @Straymond!
 10. 2 poeng
  Cool. Fortell gjerne litt om hulkifiseringsprosessen og den generelle kvaliteten på Pitbull. Egen tråd i DIY -avdelingen hadde vært kult.
 11. 1 poeng
  Supert at ikke alle lager eller vil ha akkurat det samme også! Er disse vinylklistremerkene "standard" utvalg eller var det noe spesielt den butikken du handlet hos hadde?
 12. 1 poeng
  @svenni: Enig med @germaniumkid, det trengs mer informasjon og (ideelt sett) en egen tråd! Edit: Ja, bra du...hørte på meg. ?
 13. 1 poeng
  For å være ærlig, har jeg ikke sett maken angående utvalget der i venstrehendte sett. Frister!
 14. 1 poeng
  Oi, ser at dere snakker om oss. Så glad at du fornøyd med arbeidet vårt! Ser frem til videre samarbeid For alle andre som er nysjerrige, velkommen til vår webside eller Facebook. Vi snakkes!
 15. 1 poeng
  Hahahah! Regner med det neste blir Lego Overwatch o.0
 16. 1 poeng
  Tipper det, ettersom du svarer på en fire år gammel tråd.
 17. 1 poeng
  Nå har jeg fullført, dvs jeg må kjøpe strenger men renoveringen er ferdig. Men jeg har sluttet med gitar som hobby og spiller sjeldent også. Alt går i AFOL (adult fans of lego).
 18. 1 poeng
  Diverse krav om dokumentasjon som kan være vanskelig å skaffe er ikke noe nytt. Svoger drev med radracing, og ble stoppet med to banesykler på hengeren. Han ble avkrevd vognkort for å dokumentere eierskap. Framvising av A-førerlisens fra NMF og forklaring om at det ikke var tillatt å registrere skiltene fordi det ikke var betalt registeringsavgift for dem var til ingen nytte. Skal man kunne forvente at myndighetspersoner i Norge plutselig skal sitte inne med detaljkunnskap om eksotiske treslag? Det fall på sin egen urimelighet. Det er et eget fagfelt.
 19. 1 poeng
  Hei, her er min 79 modell Greco EX800 :-)
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.