Gå til innhold

Vinnerliste


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 22. april 2016 i alle områder

 1. 8 poeng
  Da kaller jeg denne ferdig, alt er på plass og skrudd fast og filt og justert, så nå skal jeg finne andre prosjekter å mase om De endelige spesifikasjonene ble: Kropp: Lerk med (santos)mahognytopp, shellac og tru-oil finish Hals: Lønn/lønn (EYGuitar), tru-oil finish Hardware: Wilkinson Pickups: Zhangbucker P90, 7.2K neck/9.3K bridge med miks av A2 og A5 magneter Vekt: 2800g alt inkludert
 2. 3 poeng
 3. 3 poeng
  To ytterpunkter. Fender Custom Shop Duo Tone 60`s Relic Stratocaster, 2012, Limited edition Squier Classic Vibe 50`s Stratocaster, på ingen måte limitert. Begge i Sherwood Green Metallic. Topp gitarer begge to.
 4. 2 poeng
  Jeg hadde sørget for å få en bekreftelse på at gitaren var sendt i en gitarkasse som igjen lå inne i en pappeske. I pappesken var det også bobleplast for å holde kassa på plass. Bekreftelsen skulle også bekreftet at det er helt vanlig å sende gitarer på den måten. Når det gjelder antagelser, så er det ikke jeg som antar at selger er en svindler og kriminell som brekker gitarhalsen før han sender. Jeg antar det som er mest sannsynlig her, og det er at den har knekt fordi den har blitt hardhendt behandla av Posten. Så kan vi godt diskutere filosofi og konstruktivisme, men det har kanskje ikke så mye med saken å gjøre?
 5. 2 poeng
  Jeg synes det er merkelig at posten skal mene at gitar i hardcase inne i solid instrumentpappeske skal være for dårlig emballert. Tipper at en fryktelig stor andel av gitarer som blir sendt pakkes akkurat slik. Strengene burde vært slakket og muligens burde gitaren vært litt stabilisert inne i kassa, men reaksjon til kjøper her synes jeg er helt ute av alle proporsjoner. En økonomisk svindler er en som prøver å lure noen for materielle verdier med overlegg. Det er en drøy påstand å komme med. Hvis det er noen du burde legge energi i å få til å gjøre opp for seg, så burde det være posten. Forsikringen bør dekke såpass for å være verdt noe som helst. Jeg har fått penger tilbake fra posten begge gangene jeg har fått gitarer ødelagt i posten. Begge betydelig dårligere pakket enn det du beskriver.
 6. 2 poeng
  Strenger og greier... Jeg manglet en pickupskrue så jeg måtte ta en nikkel og en svart på bridgepickupen Skal sette på strengetrær, sjekke elektronikk og ta skikkelig setup i løpet av kvelden. Merker det er litt høyere lyd unplugged enn på de andre gitarene mine, det er jo lovende.
 7. 1 poeng
  Etter å ha betalt for kroppen så skal jeg spare til Fender USA Deluxe Strat hardtail i gull å sette på.
 8. 1 poeng
  Kjør AmpliFire. Om det skorter på kr, spiller BIAS AMP plugin ræva av HD500 og mer til.
 9. 1 poeng
  Jeg har sagt det tidligere og sier det igjen: Dette skal posten ta. Så vidt jeg kan huske skjedde noe lignende, altså fraktskade, med en annen forumitt for ikke så lenge siden der han fikk dekket reparasjon etter å ha gitt Posten et estimat fra en reparatør. De fire gangene jeg har solgt Gibson og sendt dem tvers over landet har de kommet frem like fin og hel som de ble sendt. Og disse har da blitt sendt uten eske. Kun i original hardcase. Jeg mottok en gang en bass i gigbag, kun dekket i ca 70 meter klar teip. Null problem. Posten (eller for noen Pesten) skal kunne stilles ansvarlig. Prisen for forsendelsen inkluderer forsikring opp til 10k. For dårlig emballert? Nei. Tull. Selger kunne ha vært mye flinkere, men argumentet fra Posten sin side holder ikke vann i mine øyne. Kjør på sukkerfar65, det går seg til!
 10. 1 poeng
  Hva er fakta i denne saken? Hvorfor tar det helt av? 1. Sugardaddy65 har fått en gitar med knekt hals via Posten. 2. Det er ingen grunn til å tro noe annet enn at skaden har skjedd under sending. 3. Gitaren ble sendt i gitarkasse inne i en Fender pappeske, og det er også noe bobleplast på det ene bildet. 4. Det er nok enighet om at gitaren likevel var for dårlig pakket, og hvis strengene heller ikke var slakket, så holder ikke det. 5. Gitaren kostet 8.000kr. fordi den allerede hadde hatt et halsbrudd som reduserer verdien. Sugardaddy65 burde være forbanna både på selger og posten, og burde fått dekket skaden fra Posten syns jeg. Uansett hvor idiot selger er, har han neppe gjort noe ulovlig. Han har bare pakka en gitar for dårlig og vært uheldig med Posten.
 11. 1 poeng
  For alt vi vet var det kjøper som knakk halsen på gitaren da han fikk den fordi han var irritert på selger. (samme logikk som du bruker, men snudd andre veien)
 12. 1 poeng
  Det her går helt over styr på alle måter. Kalle fyren en svindlerdrittsekk, henge han ut på nettet, antyde at moderatorene er involvert i saken.. not cool man. Få limt den jævla gitaren og gå videre. Er sånt som skjer av og til. Bruk heller energien på å hate posten som alle andre.
 13. 1 poeng
  Selvfølgelig har han gjort en elendig pakkejobb, men syns det er litt drøyt å kalle noen for en svindler drittsekk uten at vedkommende kan svare for seg.
 14. 1 poeng
  Terje Vesterøy som har/hadde verksted i Maridalsveien, rett ved Blå. Har ikke brukt ham selv, men kompetent fyr.
 15. 1 poeng
  Selvfølgelig ville NSB gjort det - hva tror du om meg?
 16. 1 poeng
  ikke lodd så ryddig! får dårlig samvittighet!
 17. 1 poeng
 18. 1 poeng
  Også roter vi litt til med signalrekka, bytter ut litt. Ah, livet til en støymusiker, hva?
 19. 1 poeng
  Dette var drittøft. Lagres og offlines på Spotify!
 20. 1 poeng
  Oooooh, baby! Den var grom! Kom til pappa!
 21. 1 poeng
  Svidde av en del hundringser mer enn jeg hadde tenkt i profil-pakker til Kemperen i går: Silver Jubilee, Plexi Super Lead, 5150 II+III, Dual Rectifier og Mark IV og det er ingen tvil om at det låter helt utrolig bra! Man merker spesielt på Silver Jubilee og Plexi-profilene at den reagerer som en ekte røramp skal. Det eneste er at nå blir det som Heilage sa i chatten i går, profil-GAS i stedet for pedal-GAS
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+01:00
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.