Web Analytics
Gå til innhold

Vinnerliste


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 04. april 2016 i alle områder

 1. 3 poeng
  Da må jeg si meg egentlig litt skuffet. Du slår meg som en type som kan bruke ord, og vet hva du legger ut bilde av. Så i stedet for å være en motvekt til det du selv stadig klager over som et dødt forum der folk bare "glaner på bilder", og faktisk levere noe innhold, så velger du å legge ut et middels pent bilde og svarer syrlig til de som faktisk er nysgjerrige og bidrar til liv i tråden. Jeg aner ingenting om gitaren, har aldri sett/hørt om den før nå, og hadde utvilsomt satt pris på litt ekstrainfo med bildet. Alt jeg vet er at den er med i Back to the Future, at Billy spilte på den en gang i tiden, og at du har hatt en liggende oppå balltreet ditt. Hva med din personlige erfaring om lyd og spillbarhet, historikk, hvorfor du anser den som "umulig"? Hva er poenget med å opprette en slik tråd hvis du ikke ønsker at noen svarer på den?
 2. 3 poeng
  SG Supreme lavaburst -24 frets - Ebony fretboard- 57 classic humbuckers - Flott Maple topp Aldri tatt bilder av den ute før . Lette en stund etter en blå og grønn Supreme , men nå blir det altfor dyrt å importere . Har ikke sett noen blå eller grønne Supreme i Norge de siste 4-5 årene .
 3. 1 poeng
 4. 1 poeng
  Såeh...åssen låter den unplugged da? Er det lønnetopp på mahogny eller noe annet treslag? Balansen? Må jo være litt "spesiell " scale på denne, hvordan holder den stemminga? Bein eller plast toppsadel, eller nut om du vil? Elektronikken da, hva sitter i denne, garden variety PAF-type? Verdi på volumpot? Nitrolakk, eller noe annet polyestershait? Låsbart reimfeste? Låsbare stemmeskruer? Og til slutt, HVORFOR ER DET IKKE EN ERLEWINE??! (Jada, jeg brølte litt der. Beklager det )
 5. 1 poeng
 6. 1 poeng
  Eneste bilde jeg har av min gamle Gibson SG; antakeligvis en Special. Kjøpt for konfirmasjonspenger i 1995, solgt sammen med resten av gitarriggen på grunn av akutt pengemangel og fordi gitarinteressen var sterkt dalende i 2003.
 7. 1 poeng
  Moderatorinnlegg. Skal jeg splitte ut den viktige diskusjonen om bruken av uttrykket "mine band" kanskje, slik at Hyrcanian kan få vite alt han trenger å vite om det, eller ska man følge Welhavens oppfordring og gå tilbake til temaet SG- gitarer? Spørsmålet er retorisk, og som vanlig skal moderatorinnlegg kommenteres på PM.
 8. 1 poeng
  Her noen Custom Shop SG'er av Special modellen. Viva 'Live At Leeds' !
 9. 1 poeng
  Sier meg ferdig med finish på kropp og hals, og fant kassa med hardware etter flytting Sånn satser jeg på at det blir seende ut.
 10. 1 poeng
  Av og til, ihvertfall når ting ikke er planlagt, tar man det men har. I dette tilfellet hadde jeg ikke neck pickup og eneste Esquire-brett jeg hadde liggende var dette. Noen ganger treffer man, andre ganger ikke. Selv likte jeg comboen men en skal ikke se bort fra at jeg tester et sort et etterhvert.
 11. 1 poeng
  Så bra, ofte kjekt med foreldre. Du er jo tydeligvis en tålmodig fyr, men det må vel føles godt å se enden på det
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.