Web Analytics
Gå til innhold

Vinnerliste


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 11. mars 2016 i alle områder

 1. 6 poeng
  Synes det er merkelig at noen foretrekker sjeleløse plankebiter uten snev av 80-tall, når det finnes godbiter som vist i denne tråden.
 2. 2 poeng
  På grunn av mye trafikk ble forumet flyttet fra en server til en annen hos vår leverandør i Oslo. Dette gikk ikke helt problemfritt for seg, Om dere opplever noen problemer nå så gi et signal.
 3. 2 poeng
  Halsen på den hvite er 43mm bred og forholdsvis D-formet, litt i samme stil som Charvel So-Cal. På '83'n er den smal 41,3mm og ganske rund profil, forholdsvis lik halsen på gamle Music Man EVH Ikke noen feite klubber, men langt fra så tynne som Ibanez.
 4. 2 poeng
 5. 1 poeng
  Denne kan jo forøvrig få være med. Ikke så harry, men passer vel fint i 80-tallsgjengen. GMW:
 6. 1 poeng
  Signalkjede: Eventide Pitchfactor(pre) Pladask Elektrisk Aux-switch Moog MF-102 Ring Mod Boss TU-2 Tuner Mad Professor SHOD ZVex Distortron Fjord Fuzz Octave Fuzz(tone machine basert, sykt mye output) BAT Pharaoh Industrialectric RM-1n Eventide Pitchfactor(post) Fjord Fuzz Delay+Tremolo Pladask Elektrisk Ekko
 7. 1 poeng
  Jeg bruker fremdeles min GT-100 av og til... Testet mot Pod-XT Live, GT-10, og GT-100 synes jeg er et godt hakk opp, men fremdeles har den nok litt å gå på når det gjelder amp-simlering. Effektene er helt topp.
 8. 1 poeng
  Kan også være verdt å se etter Boss GT-100, evt GT-001 om du vil ha en desktopversjon. Bruker selv GT-10 live og er happy med det, regner med GT-100 er et godt skritt opp. Vet dog ikke hvordan den er ift HD500, men jeg testet GT-10 opp mot X3 Live før jeg handlet, og endte opp med GT-10. Husker ikke prisen på GT-001 (ganske ny sak, så ikke mange av dem på bruktmarkedet, men har sett GT-100 i din prisklasse) Ellers har jeg også sett ElevenRack til 2500 på Finn. Om du ikke trenger pedal-biten så ville jeg vurdert denne om du kommer over en til den prisen.
 9. 1 poeng
 10. 1 poeng
  til 2k eller mindre; Line 6 Pod 500/500x. oversiktlig, nok av effekter og en dual-amp funksjon som er morsom å leike med.
 11. 1 poeng
  Hvis vi snakker LPs, så mekka Gibson sammen noe som ble kallt Reissues og enkelte forhandlere bestille egne greier. De var vel på markedet i ca. 13 år før CS kom i 1993. Disse ble da betraktet som top-of-the-line, som sagt når det gjaldt Les Pauls.
 12. 1 poeng
  Husker ikke om denne er postet før..er dessverre tidlig 90 talls ...-så ikke 80 s .
 13. 1 poeng
  Må bidra litt i tråden, jeg også! Nyeste familiemedlemmet, en Kramer Pacer Satchel Signature. Fargen/painten heter purple leopard. Slenger også med et bilde av min Jackson PC1. Den er ikke veldig cheesy, men den er lilla.
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.