Gå til innhold

Vinnerliste


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 27. juni 2015 i alle områder

 1. 6 poeng
  Om dere ikke liker 2014/2015, vent til dere ser 2016
 2. 2 poeng
  Swappable pickups och finish = kanon . Jadå, man kan klaga på Gibson men en snygg Gibson Les Paul är en snygg gitar. Det finns andra snygga gitarrer men en snygg Gibson Les Paul får hjärtat att dunka fortare än andra snygga gitarrer (min puls ökade faktiskt bittelitt bara av att skriva Gibson Les Paul.. hm, kanske man skulle kunna gå ner i vikt av att sätta sig ner och skriva Gibson Les Paul, Gibson Les Paul, Gibson Les Paul... ). En gitar ska få hjärtat att dunka fortare.
 3. 2 poeng
 4. 2 poeng
  Så har du NAD - New Amp Day, NPD - New Pedal Day (Som jeg personlig har gitt opp da det alltid går vanvittige mengder pedaler ut og inn døra her)
 5. 2 poeng
  Takk for det, Debris, men nå er det for sent, jeg har kjøpt den! Jeg så ikke meldingen heller før jeg så posten din. Takk, skela! Jeg så lenge på SE modellene også, men det var rett og slett ikke god nok lyd for meg, er nok skadet av all progen Det stemmer nok det han sa da, at det ikke vil koste skjorta å bytte den, takk for info. Takk for hjelpen alle sammen
 6. 2 poeng
  Jeg bød 11000 for gitaren jeg opprinnelig linket til, og han slo til, jeg skal hente den imorgen
 7. 1 poeng
  Jepp, så blev det då sån att Randale Records tydligen tycker om vårt (Riots) förra DIY-album väldigt mycket och vill därför boka en liten Tysklandsturne i december med oss. Mycket trevligt. Men så skulle det helt plötsligt släppas en platta i samma slängen. Mycket trevligt det också, men så insåg vi att den måste vara färdig i mitten av augusti för att allt ska vara klart i tid (vi är två i bandet som ökar på barnkvoten i augusti-september och den första tiden kan lätt bli litt busy ). Osynkad sommarferie mm gjorde att vi helt plötsligt fick väldigt ont om tid till hela grejjen. Första tanken var att vi gört sjöl eftersom det i stort sett alltid slutar med det ändå, men eftersom vi nu ska dela bolag med självaste herr Lemmy och Lars Fredriksen så tänkte vi att det inte är helt optimalt. Plus att det är väldigt tidskrävande (i alla fall så som vi jobbar). Raskt så började vi checka runt efter en bra studio och några dagar senare stod jag och basisten i Cantus Studio -(rekommenderad av flera i bekantskapskretsen och Gitarnorge-medlem). Vi blev mött av en supertrevlig fyr som visar oss runt och vi berättade vad vi hade tänkt. Eftersom både jag och basisten fick god feeling med en gång så bokade vi tid. Den ursprungliga planen var att spela in 14 låtar men vi måste droppa ett par eftersom vi inte hann repa in de två nyaste. Så planen är 4-5 dagar i studio, 12 sånger. Dag 1 och 2: Trummor och bas till alla tolv låtarna. Dag 3: Gitar Dag 4-5: Vokal, kor (=skrik och vrål) och mixing. Fortsättning följer
 8. 1 poeng
  Tusen takk for tips. Da kommer jeg til å ha den på service ja, må jo uansett fikse den pickup switchen. Jeg har den her nå og har såvidt prøvd den (men har ikke forsterker enda), og nå skjønner jeg uttrykket "plays like butter", den er utrolig myk og fin å spille på. Takk takk, Kaptein Sexy Jeg bor ved Mjøsa, så Fredrikstad er nok litt langt...jeg kommer til å ta den til Lillehammer, Hamar eller Gjøvik, så bare si fra om noen vet hvor jeg bør levere den inn.
 9. 1 poeng
  Du digger Øystein Sunde, Han bruker pickupene til Steikbacon her på forumet. Burde jo være en nobrainer
 10. 1 poeng
  Introducing the new Gibson Les Paul Kardashian Limited edition with built in iPad. Gibson is proud to be the most forward thinking guitar maker in the world, you can tweet, instagram and update facebook with the built in headstock camera while playing! Comes with the extremely limited pink Kim K designed finish. People said the 2015 models were not in tune with what the modern musician wanted and we listened! Live the dream!
 11. 1 poeng
  Ja rottenikken får gi en objektiv tilbakemelding på kvaliteten når de kommer
 12. 1 poeng
  Den er ikke for lang. Hold deg til den tråden.
 13. 1 poeng
  http://www.floydrose.com/catalog/tremolosOriginal- Germany. Titanium- USA.
 14. 1 poeng
  Det er vel iberegnet ville jeg tro. I alle fall, her kan man velge top routing og rear routing, Hard tail, tremolo for to punkts USA stol og vanlig, Floyd Rose import og USA tilfresing etc. Og jeg betalte 148 dollar. Sammenlign det med prisene på warmoth. Dette er en slags mini-warmoth med minipriser sammenlignet med warmoth. Warmoth er lisensiert av Fender men likevel, de prisene til warmoth... Jeg får bare vente og se. Blir det moms så blir det moms. Men jeg har fått en strat kropp som jeg cutombestilte ny til langt billigere pris enn warmoth, noe som jeg bare kan drømme om. Og sikkert like bra. Treverk er Alder. (jeg tror det er Or.)
 15. 1 poeng
  No birds Kan ikke kjøpe PRS uten pip-pip!
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+01:00
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.