Web Analytics
Gå til innhold

Vinnerliste


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 08. des. 2014 i alle områder

 1. 3 poeng
  Sånne tråder trenger vi i vintermørket! Først en 2010 Gibson CS R9 VOS. Plastikk fra Crazyparts, metall fra Faber. Pickups på bildet er Bare Knuckle the Mule, men nå har gitaren Throbak SLE-101. Så en 2011 Gibson CS R8 VOS. Plastikk og metall er originalt. Pickups er Deacci Pure Vintage One.
 2. 2 poeng
  Litt mer gitar. Edwardsen min, som vel har blitt vist i en del andre tråder. Syns den var innmari cool i starten, men har roet seg nå (bra gitar, men blekner satt opp i mot R7). Har de rette staffasjene på plass som tynn og mer historisk korrekt tykkelse på binding enn dagens standard non-CS Gibsons og fin-fin og tight medium neck tenon, samt FEB. Kunne hatt godt av en real overhaling og muligens refret også, men det kommer jeg nok ikke til å spandere på den med mindre jeg finner noen her på forumet som kunne tenkte seg å gjøre det for en rimelig penge. Pen å se på er den i hvert fall, og har tidenes tighteste utfresing for neckpickup (pickupen må regelrett hamres inn om den har cover på seg).
 3. 2 poeng
  Fikk sett de fleste av gitarene hans i 2006, de hadde vært på utstilling da den nye Dean-fabrikken åpnet i Tampa. Inkludert den gitaren han spilte på da han ble skutt. Hører også med til historien at gitarene sto på et privat kontor i 2. Etg og vi ble kastet ut når vakta oppdaget oss
 4. 2 poeng
  Ha Ha, ja denne tror jeg var min før ja;)
 5. 2 poeng
  Vil være med på leken, selv om min ikke har et like fint lag med lønn på toppen, står det tross alt Les Paul på headstocken til denne og
 6. 2 poeng
  Nesten så vi skulle hatt to gitarer. Det ligger ikke igjen en prototype av GN-gitaren et sted som kunne blitt donert til "andreplass"?
 7. 2 poeng
  Ikke Gibson, men ganske close. Sikla etter en R8, men så var det penga, da... 2005 Epiphone LQ Japan, laga på Fuji-Gen. Solid plaintop, long neck tenon, ekte MOP- inlays, nitrolakk, Gibson headstock og -58 specs. Oppgradert med Gibson Classic '57 og Classic '57+. Lyd og spillbarhet er vel minst like bra som en standard Gibson, om ikke bedre. Her i vestlandsk sommersol.
 8. 1 poeng
  Det er på tide å visualisere hva jeg gir i tillegg om den havner på Rockeverkstedet der bl.a en gruppe med psykisk utviklingshemmede øver og som er drevet av ildsjeler uten offentlig støtte,
 9. 1 poeng
 10. 1 poeng
 11. 1 poeng
  Får vel vise min Les Paul igjen jeg også da En '05 R8 med Cream T-pickup'er or RS kit. Og her sammen med forsterker'n sin Bonus: LP Junior. Står SD Antiquity P90 i den, trenger litt ekstra gain før den biter. God å spille på. En av de forrige eierne som har gitt den en hjemme-relic. Akkurat på denne modellen så synes jeg det ikke gjør en døyt.
 12. 1 poeng
  7.3 om du bruker Paypal, like I just did...
 13. 1 poeng
  Er jo halve moroa det å kjøpe og selge da:)
 14. 1 poeng
  Var og så Pantera på Sentrum Scene i '92. De åpnet for Megadeth som turnerte etter utgivelsen av Countdown to Extinction. Megadeth leverte varene de, med hitlåter og Friedman og Mustaine som alternerte på soloer. Men dessverre for Megadeth, så ble de helt parkert av forbandet, da Pantera leverte den feteste konserten jeg har vært på i den tyngre delen av musikkgenren. Dimebag låt ut som to gitarister, übertungt og supertight.
 15. 1 poeng
  Jaggu faen! Det er den, ja! http://forum.gitarnorge.no/topic/50337-epiphone-les-paul-limited-lq/
 16. 1 poeng
  Den Epiphonen..., hadde ikke frankajoerg den før Nebelung før Ichi? Sikker på at alt i universet kan linkes til frankajoergs mange gitarkjøp.
 17. 1 poeng
  78 stemmer er jo ikke så verst! Ellers vil jeg bare si at om det blir flertall for den ene eller andre til slutt kommer jeg ikke til å bruke veto-retten min! Begge to er gode formål!
 18. 1 poeng
  Jeg var aldri den store Pantera-disippelen, men likte veldig godt groovet til Dimebag. Far Beyond Driven fikk MYE spilletid hos meg.
 19. 1 poeng
  2006 CS R8 VOS. RS elektronikk, TonePros Lightweight bru og endestykke, mapleflame mod. 2006 CS R0 Special VOS. RS Elektronikk, Pigtail wraparound bru og studs, Grover tulip tuners, custom Eastgrove pickups.
 20. 1 poeng
 21. 1 poeng
  En gang mellom 1996 og 2001. Og din skal i så fall være produsert i år 2000.
 22. 1 poeng
  Har veggfester for 10 stk i kjellerstue. Du vet jo at neon øksene ikke er glade i uv stråler/dagslys. Lng'n ligger i kassa. 20th Jem'n også. Den er jo grisetung. Tar ikke sjansen på at noen av de går i bakken. Selv om Hercules GSP40WB Guitar Wall Hanger'ene virker solide. Ved en eventuell flytting og den kommer, vurderer jeg å få tak i et gitar cabinet med plass til ca 15 økser. Noe ala det på bilde vedlegget. De fleste mener jo at gitarene har det best nå de ligger i kassen. Men for meg er de jo bruks-kunst. og da skal de ikke gjemmes bort.
 23. 1 poeng
  Den første 8'ern kan ikke være en B? Det sammenfaller i så fall med Tsjekkisk-produserte Epis. Skal passe med årstallet du sier den er produsert i og.
 24. 1 poeng
  Jeg bruker en Taylor 112CE som jeg er kjempefornøyd med, aldri hatt problemer med stemmingen og fin lyd.
 25. 1 poeng
  Har selv til gode å spille på en Taylor som jeg ikke kunne tenkt meg å eie, og 110'en er intet unntak. Spiller selv på en 314 som selvsagt er et hakk eller to bedre, men for å være helt ærlig så er det ingen enorm spillemessig forskjell på disse. 110 holder seg godt stemt, er svært lettspilt og har god lyd. Selv om man ikke skal glemme at det nok finnes gitarer fra andre merker som er like gode, så tror jeg 110'en vil passe svært godt til den bruken du beskriver her!
 26. 1 poeng
  I always use this foil http://www.folex.com/htm/580/en/X-10-0.htm?Article=47670 Viderekommen I tried a lot of methods to make the transfer. Iron is good to transfer the pcb. When you work with chassis you losse a lot of heat, Iron is too weak. Today I installed a power transformer and speaker transformer, I finished wire clean channel and the inverter. I'm still waiting for one octal tube sockets "I guess you will post a drive channel video soon?" When amps will be ready I promise ! But recently I recorded with my friend a few samples of this preamp. Samples are recorded on a 1xEl84 Class A 5W amp. Gain was in the middle. Clean sound is turn down the volume on the guitar. No effects only guitar -> cable -> Amps I'll post if I find a sample with a higher gain
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.