Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Vinnerliste

Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 08. des. 2014 i alle områder

 1. Sånne tråder trenger vi i vintermørket! Først en 2010 Gibson CS R9 VOS. Plastikk fra Crazyparts, metall fra Faber. Pickups på bildet er Bare Knuckle the Mule, men nå har gitaren Throbak SLE-101. Så en 2011 Gibson CS R8 VOS. Plastikk og metall er originalt. Pickups er Deacci Pure Vintage One.
  3 poeng
 2. Litt mer gitar. Edwardsen min, som vel har blitt vist i en del andre tråder. Syns den var innmari cool i starten, men har roet seg nå (bra gitar, men blekner satt opp i mot R7). Har de rette staffasjene på plass som tynn og mer historisk korrekt tykkelse på binding enn dagens standard non-CS Gibsons og fin-fin og tight medium neck tenon, samt FEB. Kunne hatt godt av en real overhaling og muligens refret også, men det kommer jeg nok ikke til å spandere på den med mindre jeg finner noen her på forumet som kunne tenkte seg å gjøre det for en rimelig penge. Pen å se på er den i hvert fall, og ha
  2 poeng
 3. Ha Ha, ja denne tror jeg var min før ja;)
  2 poeng
 4. Vil være med på leken, selv om min ikke har et like fint lag med lønn på toppen, står det tross alt Les Paul på headstocken til denne og
  2 poeng
 5. Ikke Gibson, men ganske close. Sikla etter en R8, men så var det penga, da... 2005 Epiphone LQ Japan, laga på Fuji-Gen. Solid plaintop, long neck tenon, ekte MOP- inlays, nitrolakk, Gibson headstock og -58 specs. Oppgradert med Gibson Classic '57 og Classic '57+. Lyd og spillbarhet er vel minst like bra som en standard Gibson, om ikke bedre. Her i vestlandsk sommersol.
  2 poeng
 6. Får vel vise min Les Paul igjen jeg også da En '05 R8 med Cream T-pickup'er or RS kit. Og her sammen med forsterker'n sin Bonus: LP Junior. Står SD Antiquity P90 i den, trenger litt ekstra gain før den biter. God å spille på. En av de forrige eierne som har gitt den en hjemme-relic. Akkurat på denne modellen så synes jeg det ikke gjør en døyt.
  1 poeng
 7. 7.3 om du bruker Paypal, like I just did...
  1 poeng
 8. Er jo halve moroa det å kjøpe og selge da:)
  1 poeng
 9. Jaggu faen! Det er den, ja! http://forum.gitarnorge.no/topic/50337-epiphone-les-paul-limited-lq/
  1 poeng
 10. Den Epiphonen..., hadde ikke frankajoerg den før Nebelung før Ichi? Sikker på at alt i universet kan linkes til frankajoergs mange gitarkjøp.
  1 poeng
 11. 2006 CS R8 VOS. RS elektronikk, TonePros Lightweight bru og endestykke, mapleflame mod. 2006 CS R0 Special VOS. RS Elektronikk, Pigtail wraparound bru og studs, Grover tulip tuners, custom Eastgrove pickups.
  1 poeng
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.