Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Vinnerliste

Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 08. mars 2014 i alle områder

 1. Og jeg snakka med Exxon, og de sa at klimaendringene er naturlig og ikke menneskeskapt...
  3 poeng
 2. Send en epost til Backstage og spør. Morten har vært en del her på forumet tidligere, og jeg er sikker på at hvis du skriver noe om at "De på GN sier at dere sikkert setter opp gitaren skikkelig. har fått butikken anbefalt på forumet" så gjør de det før de sender den.
  2 poeng
 3. Det er et hjørne rett til venstre her, så det teller som krok:
  1 poeng
 4. Har hatt TT og TSA. TTen låt knall med et sett rør fra nå nedlagte demostenes, etter tips fra kristoffereide, men særlig clean var den jo ikke. TSA var kjempeclean. Vil tro at den funker godt til det du beskriver.
  1 poeng
 5. 25". SINGLECUT: 2000 - 2006. Singlecut body shape with carved maple top, mahogany back and neck, rosewood fretboard, 25” scale length with 10” fretboard radius, optional bird inlays, Wide Fat neck carve, PRS #7 Treble and Bass pickups, two volume and two tone controls with 3-way toggle on upper bout.
  1 poeng
 6. Selger begge og erstatter med ett sett Lindy Fralin PAF pups! Det blir nok gode greier:)
  1 poeng
 7. Backstage har ekstremt godt rykte på kundeservice.
  1 poeng
 8. Honeybørst ja. Veldig fornøyd så langt. Jeg har ikke sjargongen inne for alt på gitarspråket men den låter virkelig helt kult i mine ører og svarer veldig til forventingene. Jeg har da litt erfaring bare ikke så mye med LP. Sikkert mye å hente med en bedre amp og her.. Det får vente, jeg må skru ned veldig i forhold til Squir-Strat'en så sånn sett har jeg fått litt mer på kjøpet.. ;P
  1 poeng
 9. I preampen, da? Og gjelder det micro terror også?
  1 poeng
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+01:00
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.