Gå til innhold

Vinnerliste


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 04. sep. 2013 i alle områder

 1. 2 poeng
  Den er deilig å spille på, skremmende lett (men på en god måte) og snasent sexy i sin matte satin finish. Mine damer og herrer (er der mer enn to damer her i det hele tatt?), jeg presenterer: Gibson Les Paul Traditional Mahogany Satin - Worn Brown! (skammelig nok med iPhone-bilder...)
 2. 1 poeng
  Evt blitt en veldig interessant episode av luksusfellen:-) On topic: grattis med ny gitar. Mener jeg prøvde en sånn hos en kollega en gang. Er vel unødvendig å si at den låt fortreffelig?:-)
 3. 1 poeng
 4. 1 poeng
  Håper du huska å ta av klistremerket før du prøvde den?
 5. 1 poeng
  Kjenner jeg er glad jeg aldri har fått den helt store forelskelsen i Martin-gitarer, for da hadde dette forumet vært smertefullt å henge på! Sjukt fint gitar da!
 6. 1 poeng
  Ja, 50mm er helt safe. Vel, det kommer an på hva du mener med det; jeg ville nok hatt den keramiske i bridge, og alnico'en i neck. Men, det er mine preferanser, og ikke nødvendigvis det du er ute etter. Skjønner hva du mener, og sånn sett så er det vel et greit par. Personlig synes jeg det er for stor forskjell på output'en mellom de to, og jeg hadde kanskje heller gått for en Aftermath i neck. Igjen, mine tanker. Synes du skal gå for det du har lyst til, i verste fall liker du det ikke, og pickuper er en smal sak å bytte. Skulle det bli helt krise, så kan jeg heller anbefale deg et SD-sett som jeg tipper treffer ganske godt.
 7. 1 poeng
  Vers (etter eget hode) C - E7 - Am - Am Dm - Dmmaj7 - Dm7 - G7 C - E7 - Am - Am F - D7/F# - C/G - Am Dm Ref C - Am - Dm - G7 (x2) Vanlig fire flate per akkord med unntak av "F - D7/F# - C/G - Am" på slutten av verset, der er det to slag per akkord. For øvrig en fantastisk låt. Tror ikke det finnes andre låter som har betydd mer for meg i barndomsårene enn den låta. (Helt seriøst).
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.