Web Analytics
Gå til innhold

Vinnerliste


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 18. aug. 2013 i alle områder

 1. 4 poeng
  Ble nettopp ferdig med warmoth-telecasteren min i dag. Det er en telecaster kropp med konturer og tummycuts i øst og vest. Chambered Mahogni kropp, mahogni hals, zebrawood topp og ibenolt gripebrett. Håndkuttet hybridplekterplate, gotoh stol og schaller stemmeskruer. Lollar 52 i bridge, SD antiquity mini-humbucker i neck. Kommer fler bilder i morgen!
 2. 2 poeng
  All lyd som li'l wayne har fått ut av en gitar. Sånn.
 3. 1 poeng
  Som noen av dere vet, spiller jeg i death metal-bandet The Farmhouse Killings. Som enda færre av dere vet, begynner vi snart å gå Guns n' Roses en høygang i å IKKE gi ut skive. Det blir det en slutt på i oktober! Vi har inngått samarbeid med det nyoppstartede plateselskapet Negative Vibe Records http://www.negativevibe.net/, som skal gi ut debutskiva vår "Parasites". I den anledning slapp vi i går tittelsporet som singel. Den finnes foreløpig på iTunes, Spotify og WiMP. Kult om dere har lyst til å høre, enda kulere om noen liker det iTunes: https://itunes.apple.com/no/album/pa...687504265?l=nb Spotify: http://open.spotify.com/track/3TDm5kMR7r9sLcuagByNAf
 4. 1 poeng
 5. 1 poeng
  Skal ikke ta for mye cred her. Warmoth står for den killer finishen
 6. 1 poeng
  Jeg vil anbefale Ibanez TBX15R. Har alltid trodd at ibanez kunne da umulig lage bra amper helt til jeg prøvde denne. Denne er alt en nybegynner trenger spør du meg. Liten, enkel i bruk, ingen rør som kan feile og viktigst av alt GOD LYD. Den har to kanaler der den ene er clean/overdrive og den andre distortion. Begge kanalene låter meget bra. I tillegg har den parametrisk mellomtonekontroll som gir mange muligheter. Den koster ikke allverdens heller. Ligger på rundt 1400 kr tror jeg.
 7. 1 poeng
  Jeg lurte litt på å kjøpe meg en sånn recrowningsfil. Men så tenkte jeg at jeg ikke ville bruke så mye penger på det. Og man får et veldig fint resultat uten.
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.