Gå til innhold

Vinnerliste


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 30. des. 2012 i alle områder

 1. 1 poeng
  Hei! Vi er et nylig oppstarta Sandnes-basert bandprosjekt som er på utkikk etter vokalist/gitarist og bassist (evt også keyboardist). Vi er forløpig to, trommis og gitarist (27 og 28 år). Musikken er original og befinner seg hovedsakelig innenfor prog-metal sjangeren. Vi er inspirert av bl.a. Dream Theater, Tool, Tesseract, Mastodon og Pantera. Har eget øvingslokale, og begge disponerer hjemmestudio. Ta kontakt om dette skulle være noe for deg ;-)
 2. 1 poeng
  Aldri hørt bandet før, men dette synes jeg var tøft. Takk for tips
 3. 1 poeng
  Er dette jeg frykter med EMG, derav har jeg helt mer til BKP, som forhåpentlig kan spille både clean og tight metal.
 4. 1 poeng
  Har emg 81/85 i en mahogny-skrott. Låter helt sheriff til metall men så fort du prøver å skru en brukbar cleanlyd så kan du likeså godt skræve over en gadulka og drite på samtlige strenger. Klin umulig.
 5. 1 poeng
  Tror toralfsan snakker om vintage Tele-bro. De ER jo ubrukelige
 6. 1 poeng
  Med en eventuell Axe må du ha et system for monitoring også, å plugge inn i ymse sanganlegg uten spesiell kontroll på egen lytting vil funke dårlig. Hva har du tenkt på der?
 7. 1 poeng
  Om du bruker GHS Fast Fret til og rengjøre strengene etter bruk så varer de veldig mye lenger, ikke er en dyr heller og holder i årevis
 8. 1 poeng
  Jeg kan være litt vrang og snu på spørsmålet. Hvordan kan du vite hva du vil ha i en gitar om du ikke har prøvd det i andre gitarer først? Med tanke på de utallige kombinasjonene er det både upraktisk, uøkonomisk og ekstremt tidkrevende om du skulle kjøpe en ny gitar for hver detalj du skulle være interessert i å teste ut. Det er billigere å bytte stemmeskruer dersom du funderer på om låsbare fungerer bedre for deg enn de som sitter på nåværende gitar, selv om du selvfølgelig kan selge gitaren for så å kjøpe en gitar med de aktuelle stemmeskruene.
 9. 1 poeng
  Tenkte å foreslå Blackout Effectors slik som en annen over meg har gjort. Jeg har en Musket Fuzz, som er Big Muff på steroider- med litt mer muligheter, elsker den pedalen!
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.