Web Analytics
Gå til innhold

Vinnerliste


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 12. mai 2012 i Innlegg

 1. 1 poeng
  Det var bare det at det ble nevnt "kvalitetsfølelse" i samme åndedrag som vekt. De to egenskapene har vel ikke alltid noe med hverandre å gjøre. Jeg har ellers både en Strat og en Tele som er relativt tung til Fender å være uten at det gjør meg mye, men en av de tingene jeg også umiddelbart bet meg merke i ved GN gitaren, var at den var tung. Faktisk var den vel omtrent like tung som mine LP'er, og da blir det en litt feil "følelse" ifht. at det er en Stratish sak.
 2. 1 poeng
  Clean headroom er på en måte hvor høyt du kan spille rent uten at lyden er forvrengt. Nesten umulig med lavwatts-amper, siden de har lite headroom.
 3. 1 poeng
 4. 1 poeng
  Er fremdeles under 25, så svaret er ja. Heller nok mer mot afroamerikansk musikk av det eldre, men langt ifra utelukkende. Veldig stor fan av 70-tallet, og liker også 60-tallet ganske godt. Det finnes ikke noe som slår Earth, Wind & Fire eller Sly & The Family Stone fra denne tida, helt magisk. Jeg er også veldig fan av jazza 30-40-tallsmusikk, slik man finner i spillet Mafia. Mye av dagens musikk er rett og slett bare trist, uten at jeg vel trenger å nevne navn. Alt som går på topp 20 nå er jo bare skvip uten kvaliteter. Popmusikk slutta å være ok etter tidlig 2000-tall, da man plutselig fant ut at en god melodi er overvurdert.
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.