Web Analytics
Gå til innhold
  • Bli medlem

Slik lærer du å spille gitar


007

Når man skal lære å spille gitar er de første trinnene alltid de vanskeligste; du må lære å krype før du kan gå - bygge opp styrke og selvtillit før du kan komme i gang. Enten du lærer å spille gitar hjemme og bruker Superprof, eller om du bestemmer deg for å ta ukentlige gitartimer med en lærer på et kultursenter, kan å lære seg det grunnleggende og øve på det, hjelpe deg med å jobbe deg opp til mer avanserte teknikker.

Lær å kjenne gitaren din

Det er kanskje ikke så spennende som å spille din første solo, men små ting som å lære navnene på strengene dine og de forskjellige delene av gitaren din kan hjelpe deg med å bygge større kjennskap til instrumentet ditt. For eksempel hvordan du stemmer og vedlikeholder en gitar. Å holde gitaren i god stand er viktig for bedre å spille og utvikle øret. Lær hvordan du bruker utstyret til å stemme en gitar, og kontroller at strengene er riktig innstilt. Lær også hvordan du erstatter en streng i tilfelle én ryker i løpet av en øvelsesøkt. Forstå de forskjellige delene av instrumentet ditt og hvordan de små tingene påvirker lyden av gitaren din.

Finn den beste gitaren for deg

Enten du lærer å spille en akustisk eller elektrisk gitar, eller bestemmer deg for at du vil lære å spille bass, er det viktig å finne riktig instrument. Å handle sin første gitar er en spennende opplevelse for nye spillere. Og selv om du kan bli fristet til å velge en gitar basert på utseende, er det viktig å overveie en rekke faktorer når du velger riktig gitar for deg.

Skap et ideelt læringsmiljø

Et av de første trinnene på veien til å spille gitar er å sette opp et miljø som får deg til å ønske å øve. Hvis du lærer gitar hjemme, er det viktig å sette opp et komfortabelt treningsrom for å ønske å sette deg ned og spille oftere. Å ta i bruk en onlineplattform for å lære er en super måte å kunne lære på en effektiv måte, selv når du er hjemme alene på ditt eget rom.

Her er et par ting du bør huske på når du setter opp øvelsesområdet:

Først skaff en komfortabel stol eller treningsstol. Det rette stedet å sitte mens du trener er også viktig! Pass på at du har en stol som oppmuntrer til god holdning. En stol uten armer er ideell siden de noen ganger kan komme i veien for dine egne armer når du sliter eller navigerer i fretboardet.

Hvis det er mulig, bør du sette opp et område der du ikke blir avbrutt under en øvelsesøkt. Bruk av tilbehør som hodetelefoner mens du spiller kan også sikre at du ikke er en forstyrrelse for andre (for eksempel naboer eller romkamerater). Inspirerende innredning. Gjør læringsmiljøet ditt komfortabelt og innbydende. Enten du velger å dekorere den med fargerike planter eller malerier, eller plakater av noen av favorittartistene dine, kan det å skape riktig atmosfære gå langt i å be deg om å øve regelmessig.

Pass på at enheten du bruker for å få tilgang til den onlineplattformen du bruker til å lære, har nok batteri. Det er ingenting som er mer irriterende enn når du sitter å øver på en onlineplattform som Superprof og blir avbrutt av å måtte gå å hente en lader.

Bygg ferdigheter ved å lære sanger

Å lære å spille noter og akkorder er absolutt grunnleggende i din musikalske utdanning. Men den beste måten å lære gitar på er å sette disse teknikkene i praksis mens du lærer en ny sang. Det føles mye mer ekte når du spiller en av favorittlåtene dine enn når du bare repeterer samme note eller akkord gjenntatte ganger uten kontekst. Når du lærer med hjelp av en onlineplattform kan du også gjerne høre på sangen for å høre hvordan den skal høres ut.





Brukertilbakemelding

Anbefalte kommentarer

Det er ingen kommentarer å vise.


  • Forumstatistikk

    40,4k
    Totalt antall emner
    732,2k
    Totalt antall innlegg
  • Medlemsstatistikk

    13 258
    Totalt antall medlemmer
    1 734
    Flest pålogget
    Nashboots
    Nyeste medlem
    Nashboots
    Ble med
  • Hvem er pålogget   1 medlem, 0 anonyme, 6 gjester (Se komplett liste)

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.