Web Analytics
Jump to content

Over 45 år med legendarisk hardrock


007

Enten du elsker eller kan ikke fordra det amerikanske hardrockbandet KISS, forblir KISS et av verdens mest suksessfulle band. KISS er kjent for sine unike sceneshow, kostymer, sminke og ikke minst gitarene. 

Ikonet i KISS

KISS ble startet i 1973 av Paul Stanley, Gene Simmons, Peter Criss og Ace Frehley. Gene Simmons som er selve ikonet i KISS er bassist og medsanger i hardrockbandet. Han er kanskje ikke på samme nivå som musiker slik som alle Ace-erstatningene har vært. Men sceneshowene hans med demonaktig kostyme og sminke. Hans lange tunge, som han ofte stikker ut mens han opptrer. Samt spytting av ild og blod utgjør det til en helhet. Spesielt når han i tillegg spiller på en bassgitar utformet som en øks, slik som Kramer Gene Simmons Axe. 

 

Distinkt stemme

Det ikke en stor overraskelse hvorfor Paul Stanley forble Kiss hovedvokalist. For med en slik særegen sangstemme har Paul Stanley trofast fulgt KISS alle årene. Paul Stanley fikk sin første gitar bare 7 år gammel. Han har spilt på både Washburn-gitarer og Silvertone-gitarer. Og nå spiller han en Ibanez, som er en solid kroppselektrisk gitar.

 

Den allsidige gitaren

Ace Frehley var opprinnelige hovedgitaristen i KISS og spilte alltid en Gibson Les Paul gitar. Gibson Les Paul er en kroppselektrisk gitar i mahogni som først ble solgt av Gibson Guitar Corporation i 1952. Og med Fenders Telecaster og Stratocaster var det en av de første masseproduserte elektriske kroppsgitarer. Typen har blitt brukt i forskjellige musikksjangre, inkludert rock, country, pop, soul, rhythm and blues, blues, jazz, reggae, punk og heavy metal. Ace Frehley var også kjent for å bruke ulike typer spesialeffekter. Slik som en Gibson Les Paul-gitar som ga røyk og pyro. Da Ace Frehley forlot KISS på 80-tallet, ble han erstattet med gitaristen Vinnie Vincent. KISS hadde behov for en mer 80-talls preget pyroteknisk gitarist. Vinnie Vincent spilte først gitarer fra Charvel/Jackson Guitars. Og senere designet han med Grover Jackson en rosa gitar utformet med "double shark fin", Jackson V guitar.

 

Spilleautomaten

I dag består KISS av Gene Simmons, Paul Stanley, Tommy Thayer og Eric Singer. KISS er nå ute på sin siste turne. Og 17. juli 2020 vil det amerikanske legendariske hardrockbandet KISS ha sin aller siste konsert. Men fortvil ikke liker du å spille spill, kan du nå både spille med KISS ™ spilleautomat på nettcasino og høre låtene. Og jo større gevinst, desto lengre og mer imponerende er gitarsoloene.

 

User Feedback

Recommended Comments

There are no comments to display.


 • Forum Statistics

  40.3k
  Total Topics
  732.1k
  Total Posts
 • Member Statistics

  13,232
  Total Members
  1,734
  Most Online
  Humbucker
  Newest Member
  Humbucker
  Joined
 • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 2 Guests (See full list)

  • There are no registered users currently online
 • Siste aktive tråder

  • Nå skal ikke jeg legge ut noe som helst om min erfaring med Morgan gitarer. Det jeg har noe erfaring med, er at hvis man skal få produsert gitarer i Kina, så er det veldig viktig med "styring fra mottakerlandet", og gjerne også kontroll av varene. Jeg har ikke noe grunnlag til å si noe om kinesiske produsenter på bred skala, men har snakket og hørt erfaring fra flere med slik erfaring, både når det gjelder instrumenter og andre varer. Produsenter av varer i østen har fra tid til annen et litt annet syn på når "man har gjort en god nok jobb", og hva som er akseptable snarveier for å oppfylle produksjon- og kvalitetsmål. Dette er det faktisk skrevet tykke bøker om. Jeg regner med at grunnen til at Morgan har en høyere pris, er at de legger mer penger i å administrere og kontrollere produksjon og vare. Dette er for all del ikke noen fasit, bare min mening.
  • Hei!  Er det noen der ute som har en formening om hva en Gibson SG Standard fra 1971 kan være verdt? Den har et reparert halsbrudd, originale bånd, stemmeskruer, vibrolaen er erstattet med en stop tailpiece, PAF mikker, og er godt brukt.  Mvh Mats
  • Er det noen som har erfaringer med Yamaha Stagepas 1K MkII som PA-system for duo 1 gitar med pedalbrett (mest akustisk med innebygd pickup) og 1-2 vokalister innenfor sjanger folk/vise/pop. Lydkvalitet? Brukervennlig? Spiller sjelden i lokaler med plass til over 300 personer. Etter det jeg kan se mangler systemet mulighet for 48V phantom power til f.eks. aktiv DI-boks. Setter pris på tilbakemeldinger.
  • Hei, er ikke så inne på dette, men vet at disse 80-talls gitarene fra Kramer skal være verdt litt, har dere noen innblikk i hva jeg kan få for denne? 
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.