Web Analytics
Gå til innhold
  • Bli medlem

Over 45 år med legendarisk hardrock


007

Enten du elsker eller kan ikke fordra det amerikanske hardrockbandet KISS, forblir KISS et av verdens mest suksessfulle band. KISS er kjent for sine unike sceneshow, kostymer, sminke og ikke minst gitarene. 

Ikonet i KISS

KISS ble startet i 1973 av Paul Stanley, Gene Simmons, Peter Criss og Ace Frehley. Gene Simmons som er selve ikonet i KISS er bassist og medsanger i hardrockbandet. Han er kanskje ikke på samme nivå som musiker slik som alle Ace-erstatningene har vært. Men sceneshowene hans med demonaktig kostyme og sminke. Hans lange tunge, som han ofte stikker ut mens han opptrer. Samt spytting av ild og blod utgjør det til en helhet. Spesielt når han i tillegg spiller på en bassgitar utformet som en øks, slik som Kramer Gene Simmons Axe. 

 

Distinkt stemme

Det ikke en stor overraskelse hvorfor Paul Stanley forble Kiss hovedvokalist. For med en slik særegen sangstemme har Paul Stanley trofast fulgt KISS alle årene. Paul Stanley fikk sin første gitar bare 7 år gammel. Han har spilt på både Washburn-gitarer og Silvertone-gitarer. Og nå spiller han en Ibanez, som er en solid kroppselektrisk gitar.

 

Den allsidige gitaren

Ace Frehley var opprinnelige hovedgitaristen i KISS og spilte alltid en Gibson Les Paul gitar. Gibson Les Paul er en kroppselektrisk gitar i mahogni som først ble solgt av Gibson Guitar Corporation i 1952. Og med Fenders Telecaster og Stratocaster var det en av de første masseproduserte elektriske kroppsgitarer. Typen har blitt brukt i forskjellige musikksjangre, inkludert rock, country, pop, soul, rhythm and blues, blues, jazz, reggae, punk og heavy metal. Ace Frehley var også kjent for å bruke ulike typer spesialeffekter. Slik som en Gibson Les Paul-gitar som ga røyk og pyro. Da Ace Frehley forlot KISS på 80-tallet, ble han erstattet med gitaristen Vinnie Vincent. KISS hadde behov for en mer 80-talls preget pyroteknisk gitarist. Vinnie Vincent spilte først gitarer fra Charvel/Jackson Guitars. Og senere designet han med Grover Jackson en rosa gitar utformet med "double shark fin", Jackson V guitar.

 

Spilleautomaten

I dag består KISS av Gene Simmons, Paul Stanley, Tommy Thayer og Eric Singer. KISS er nå ute på sin siste turne. Og 17. juli 2020 vil det amerikanske legendariske hardrockbandet KISS ha sin aller siste konsert. Men fortvil ikke liker du å spille spill, kan du nå både spille med KISS ™ spilleautomat på nettcasino og høre låtene. Og jo større gevinst, desto lengre og mer imponerende er gitarsoloene.

 
Brukertilbakemelding

Anbefalte kommentarer

Det er ingen kommentarer å vise.


×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.