Web Analytics
Jump to content

Over 45 år med legendarisk hardrock


007

Enten du elsker eller kan ikke fordra det amerikanske hardrockbandet KISS, forblir KISS et av verdens mest suksessfulle band. KISS er kjent for sine unike sceneshow, kostymer, sminke og ikke minst gitarene. 

Ikonet i KISS

KISS ble startet i 1973 av Paul Stanley, Gene Simmons, Peter Criss og Ace Frehley. Gene Simmons som er selve ikonet i KISS er bassist og medsanger i hardrockbandet. Han er kanskje ikke på samme nivå som musiker slik som alle Ace-erstatningene har vært. Men sceneshowene hans med demonaktig kostyme og sminke. Hans lange tunge, som han ofte stikker ut mens han opptrer. Samt spytting av ild og blod utgjør det til en helhet. Spesielt når han i tillegg spiller på en bassgitar utformet som en øks, slik som Kramer Gene Simmons Axe. 

 

Distinkt stemme

Det ikke en stor overraskelse hvorfor Paul Stanley forble Kiss hovedvokalist. For med en slik særegen sangstemme har Paul Stanley trofast fulgt KISS alle årene. Paul Stanley fikk sin første gitar bare 7 år gammel. Han har spilt på både Washburn-gitarer og Silvertone-gitarer. Og nå spiller han en Ibanez, som er en solid kroppselektrisk gitar.

 

Den allsidige gitaren

Ace Frehley var opprinnelige hovedgitaristen i KISS og spilte alltid en Gibson Les Paul gitar. Gibson Les Paul er en kroppselektrisk gitar i mahogni som først ble solgt av Gibson Guitar Corporation i 1952. Og med Fenders Telecaster og Stratocaster var det en av de første masseproduserte elektriske kroppsgitarer. Typen har blitt brukt i forskjellige musikksjangre, inkludert rock, country, pop, soul, rhythm and blues, blues, jazz, reggae, punk og heavy metal. Ace Frehley var også kjent for å bruke ulike typer spesialeffekter. Slik som en Gibson Les Paul-gitar som ga røyk og pyro. Da Ace Frehley forlot KISS på 80-tallet, ble han erstattet med gitaristen Vinnie Vincent. KISS hadde behov for en mer 80-talls preget pyroteknisk gitarist. Vinnie Vincent spilte først gitarer fra Charvel/Jackson Guitars. Og senere designet han med Grover Jackson en rosa gitar utformet med "double shark fin", Jackson V guitar.

 

Spilleautomaten

I dag består KISS av Gene Simmons, Paul Stanley, Tommy Thayer og Eric Singer. KISS er nå ute på sin siste turne. Og 17. juli 2020 vil det amerikanske legendariske hardrockbandet KISS ha sin aller siste konsert. Men fortvil ikke liker du å spille spill, kan du nå både spille med KISS ™ spilleautomat på nettcasino og høre låtene. Og jo større gevinst, desto lengre og mer imponerende er gitarsoloene.

 

User Feedback

Recommended Comments

There are no comments to display.


 • Forum Statistics

  40.3k
  Total Topics
  731.7k
  Total Posts
 • Member Statistics

  13,147
  Total Members
  1,734
  Most Online
  deadline_
  Newest Member
  deadline_
  Joined
 • Who's Online   2 Members, 0 Anonymous, 3 Guests (See full list)

 • Siste aktive tråder

  • Heisann,   Jeg har tatt opp noe musikk før, men tenkte å investere i noe bedre utstyr denne gangen. Jeg har sjekket YouTube og Google, og funnet ut at jeg skulle gå til anskaffelse av Focusrite 18I8 (har også sett på Audient ID44 - antageligvis overkill? Da jeg er veldig alene). Uansett; Var egentlig fast bestemt på lydkort, men så ble det også sagt at jeg kunne bruke Headrush Pedalboard som lydkort / audio interface. Og en slik har jeg. Mitt spørsmål blir vel først og fremst, hvordan det brettet stiller seg i forhold, kvalitetsmessig, til de to andre lydkortene/AI jeg nevnte? Er det like-så-bra, bedre, dårligere, veldig mye bedre, eller hva? Jeg har ikke noe i mot å betale noen kroner, om jeg får kvalitet igjen for det. Jeg synes jeg sliter generelt litt med støy i utstyret mitt (alltid en eller annen buzzing-lyd, et sted, og det tar litt drepen på motivasjonen å spille tilkoblet - spiller for det meste "unplugged", selv med elgitar). Jeg ønsker i hvert fall bra utstyr. Noen forslag til hvor jeg kan begynne å løse dette problemet? Mener at jeg tok med gitar og forsterker til Gitarhuset på Alnabru også, og testet der, og "ingen buzzing". Kan det være noe med rommet mitt? At PC står der og andre ting?   Oppsummert; Jeg har gitarer, et Headrush Pedalboard, KRK Rokit 6 høytalere og en PC. Tenker å bruke Reaper som DAW til å begynne med. Jeg har et større ønske om kvalitet, og liten lag/latency. Og vil heller ha kvalitet (null irritasjonsmomenter) enn å spare noen kroner. Noen som vil hjelpe videre? Jeg er først og fremst en gitarspiller, og har dessverre mindre kunnskap om preamp, forsterker, etc. etc..    Takker og bukker for svar og hjelp!    
  • Som BobbyBay sier, se på Finn om du finner noe i nærheten til akseptabel pris, ta med gitaren og prøv.
  • Du bør ha 10" eller 12" høyttalerelement. Det er et must for å få god lyd. Så er det om man skal ha rør eller transistor / digital forsterker - det er en smakssak. Her er et par Vox Valvetronics (modellering): https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=262995185 https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=257890983 En rørforsterker kan får man ikke samme pene lyden på både på lavt som høyt volum, og man kan ikke spille via hodetelefoner med den. På en annen side får man en helt annen lyd, og annen respons (vanskelig å forklare.) En Bugera (rør) med mange muligheter til en grei penge: https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=257472591  
  • Hej! Har en Gretsch streamliner g2420t som jeg brukte en billig forsterker til som ble ødelagt. Nå vil jeg kjøpe en litt bedre en (tænker rundt 1000-3000kr.) Siden det er en hollowbody som høres fin ut akustisk, vil jeg gjerne ha en amp som kan få den til å høre flott ut elektrisk også. Har ikke mye forstand på forsterkere så kunne veldig gjerne ha bruk for råd og eksempler:)))  
  • Smått hotte virker de ihverfall. Splitter overraskende fint og tonekontrollen roter ikke ting til når man ruller tilbake. Men jeg er ikke helt forelsket i halsen. Det er noe med den chunky v-profilen kombinert med relativt flatt fingerbrett som virker litt klomsete. Eller det kan være at halsen på den HBSC550-II`en er ekstremt god match her til sammenligning
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.