Gå til innhold

Jimi Hendrix brukte den


007

Fender Stratocaster er en elektrisk gitar med en egen indre kjerne. Den har en mystisk evne til å høres ut som deg selv. Kanskje fordi grunndesignet er så godt, har den holdt seg mer eller mindre uforandret i over 60 år.

Keith Richards sa; «Straten er like sterk og utholdende som et esel, men den har en løpshests eleganse. Den har alt du trenger.»

spacer.png

Bilde er hentet fra: Norskespilleautomater.net

Jimi Hendrix

Jeg så han i filmen om Woodstock. Det er lenge siden han sto på scenen og trollbandt hippiene som danset rundt i søla på jordet. James Marshall Hendrix, trollbandt ikke bare de som var tilstede på denne episke konserten, men holdt også et hardt grep i oss som senere opplevde han i kinosalen. Han var stor.


Jimi Hendrix regnes som en av de mest kreative gitarister gjennom tidene. Hans far lærte han opp. Hvorvidt det var samme mannen som gav han interesse for blues og rock, skal ikke sies. Hendrix var kjevhendt og han modifiserte sine Stratocastere deretter. Bare når Al Kooper var til stede følte han at han måtte spille høyrehendt. Da «flippet» han gitaren opp ned og spilte like godt.


Kjendisstatusen til Jimi Hendrix har gjort noe med prisene på gitarene han la igjen etter seg. Den hvite Fender Stratocaster han brukte på Woodstock er i dager priset til over $2 millioner.


Spilleautomaten

NetEnt, en av verdens største spillutviklere for nett, lanserte under sitt 20-års jubileum at de ville lage en rocketrilogi basert på musikkhistorie fra 70´, 80´og 90- tallet. Først ut var automaten med Guns n Roses som tema.

Deretter kom Jimi Hendrix Online Slot. Dette er en 5-hjuls automat med 3 rader og 20 spillelinjer. Du finner funksjoner som respins, Wilds, Wild Tansformation og et Pick and Click spill hvor du kan vinne cash og gratisspinn. Finn ut hvor du kan prøve spillet på siden norskespilleautomater.net.
I Red Guitar re-spin starter galskapet med røde gitarer på hjulene. Når de røde gitarene låser seg fast, begynner de andre symbolene og spinne på nytt. Dette gjentar seg selv og kan fortsette til alle hjulene er fylt. Jo flere gitarer jo høyere gevinster.

Pick and Click spillet gir pengepremier og 3 forskjellige freespins basert på tre Hendrix-klassikere; Crosstown Traffic, Little Wing og Purple Haze.


Fender Stratocaster

Fender Stratocaster ble så dagens lys i 1954. Leo Fender George Fullerton og Freddie Tavares hadde da brukt all sin kløkt og designsans for å få den fram. Stratocasteren var revolusjonerende da den kom. Den er fortsatt en av de mest populære elektriske gitarene og er den mest kopierte gjennom tidene.

 

 

Endret av 007


  • Liker 1


Brukertilbakemelding

Anbefalte kommentarer

Det blir jo litt snurrig for meg at Keith Richards siteres når man snakker om Stratocasteren, siden han er mest sett med en Telecaster. :)

Regner med at mange av forumets medlemmer vet hva han kaller gitaren sin, hvilken farge den har, og hvor mange strenger det er på den.

Del denne kommentaren


Lenke til kommentar
Del på andre sider

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.