Web Analytics
Jump to content

De beste sangene til gitar-nachspiel


007

Det er ingen tvil om at gitarkunnskapene kommer ekstra godt med på nachspiel, og kan sette stemningen som intet annet. Derfor er det en god ide å bygge seg opp et lite repertoar av sanger som egner seg til enhver type nach. Her kan du lese mer om hva som er de beste sangene til gitar-nachspiel.  

Skjermbilde 2021-08-30 kl. 15.43.24.pngSett stemningen

Fordelen med å ha gitaren klar på nachspiel, er at man enkelt kan sette stemningen. Men det forutsetter selvfølgelig at man velger de riktige sangene å spille. Hvis du vil at folk skal synge med, så er det lurt å velge noe som er lett å synge og som alle kan. Det er derfor det er noen hits som egner seg spesielt godt som nachspielsanger, ikke fordi de nødvendigvis er de beste sangene i verden, men fordi det fenger og lager god stemning.

Idyll

Det er ikke uten grunn at Idyll med Postgirobygget er blitt så populær som nachspielsang, spesielt når man er ute i båt på sommeren. Det er rett og slett fordi det er en fengende sang som alle kan, fordi den har gått så mye på radio. Derfor er det lett å nynne med, selv om man ikke egentlig kan teksten. Det er også en sang som er lett å lære seg på gitar. Så dette er en sang du rett og slett MÅ ha på nachspiel-repertoaret. Hvis du trenger en plattform å spille på om sommeren, som egner seg perfekt til den gode sommerstemningen, så er det kanskje lurt å vurdere et båtkjøp. De beste lån til båt finner du på nettet, så har du alltid en plattform for å spille dine beste gitar-nach-sanger.

We are the champions

We are the champions med queen, er også en sang som for alvor setter stemningen når klokken går fra natt til morgen. Derfor er den perfekt til nachspiel. Denne må du rett og slett lære deg hvis du vil være helten med gitar på nach. Det er ingen vei utenom.

Smak av honning

De Lillos smak av honning, er også en sommersang som du må kunne hvis du vil slå an med gitaren på nach. Denne er perfekt på stranden, i parken eller på båttur, og den er også veldig lett å synge med på for de andre på nachet, så det ikke bare blir soloshow fra din side. Derfor er dette en perfekt sang å ha på repertoaret, når du skal stemme gitaren til nach.

Dancing Queen

ABBAs udødelige hit Dancing Queen er perfekt å lære seg på gitar til lyse sommernetter og god stemning. Det er en sang som alle kan synge med på, hvert fall på refrenget. Så kan du skape heidundrandes stemning på nachspiel med en klassiker som alle kan. Det er også en sang som går litt på tvers av generasjoner på grunn av Mamma Mia-filmene som er blitt utrolig populære de siste årene. Derfor er det en sang du kan spille både for ungdommer og for en eldre generasjon, og alle kan den.

User Feedback

Recommended Comments

There are no comments to display.


 • Forum Statistics

  40.4k
  Total Topics
  732.1k
  Total Posts
 • Member Statistics

  13,242
  Total Members
  1,734
  Most Online
  Aksel878
  Newest Member
  Aksel878
  Joined
 • Who's Online   1 Member, 0 Anonymous, 8 Guests (See full list)

 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
  • Via dette så endte jeg istedenfor opp med dette.   
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.