Web Analytics
Jump to content

De beste sangene til gitar-nachspiel


007

Det er ingen tvil om at gitarkunnskapene kommer ekstra godt med på nachspiel, og kan sette stemningen som intet annet. Derfor er det en god ide å bygge seg opp et lite repertoar av sanger som egner seg til enhver type nach. Her kan du lese mer om hva som er de beste sangene til gitar-nachspiel.  

Skjermbilde 2021-08-30 kl. 15.43.24.pngSett stemningen

Fordelen med å ha gitaren klar på nachspiel, er at man enkelt kan sette stemningen. Men det forutsetter selvfølgelig at man velger de riktige sangene å spille. Hvis du vil at folk skal synge med, så er det lurt å velge noe som er lett å synge og som alle kan. Det er derfor det er noen hits som egner seg spesielt godt som nachspielsanger, ikke fordi de nødvendigvis er de beste sangene i verden, men fordi det fenger og lager god stemning.

Idyll

Det er ikke uten grunn at Idyll med Postgirobygget er blitt så populær som nachspielsang, spesielt når man er ute i båt på sommeren. Det er rett og slett fordi det er en fengende sang som alle kan, fordi den har gått så mye på radio. Derfor er det lett å nynne med, selv om man ikke egentlig kan teksten. Det er også en sang som er lett å lære seg på gitar. Så dette er en sang du rett og slett MÅ ha på nachspiel-repertoaret. Hvis du trenger en plattform å spille på om sommeren, som egner seg perfekt til den gode sommerstemningen, så er det kanskje lurt å vurdere et båtkjøp. De beste lån til båt finner du på nettet, så har du alltid en plattform for å spille dine beste gitar-nach-sanger.

We are the champions

We are the champions med queen, er også en sang som for alvor setter stemningen når klokken går fra natt til morgen. Derfor er den perfekt til nachspiel. Denne må du rett og slett lære deg hvis du vil være helten med gitar på nach. Det er ingen vei utenom.

Smak av honning

De Lillos smak av honning, er også en sommersang som du må kunne hvis du vil slå an med gitaren på nach. Denne er perfekt på stranden, i parken eller på båttur, og den er også veldig lett å synge med på for de andre på nachet, så det ikke bare blir soloshow fra din side. Derfor er dette en perfekt sang å ha på repertoaret, når du skal stemme gitaren til nach.

Dancing Queen

ABBAs udødelige hit Dancing Queen er perfekt å lære seg på gitar til lyse sommernetter og god stemning. Det er en sang som alle kan synge med på, hvert fall på refrenget. Så kan du skape heidundrandes stemning på nachspiel med en klassiker som alle kan. Det er også en sang som går litt på tvers av generasjoner på grunn av Mamma Mia-filmene som er blitt utrolig populære de siste årene. Derfor er det en sang du kan spille både for ungdommer og for en eldre generasjon, og alle kan den.

User Feedback

Recommended Comments

There are no comments to display.


 • Forum Statistics

  40.3k
  Total Topics
  731.8k
  Total Posts
 • Member Statistics

  13,173
  Total Members
  1,734
  Most Online
  Natthapon
  Newest Member
  Natthapon
  Joined
 • Who's Online   1 Member, 0 Anonymous, 8 Guests (See full list)

 • Siste aktive tråder

  • Funker bra. Ingen problem med den. Gratis en bag. Ring : 98473994 Pris 2000kr Yamaha Dreadnought Cutaway elektroakustiske gitar. Solid Gran topp. Nato ryggen og sidene. Yamaha Piezo Pickup med 3 Band EQ FGX720SC er den elektroakustiske versjonen av FG720S, og kombinerer klassiske FG-stil med moderne elektronikk for en utmerket kombinasjon av tradisjonelle utseende og opp til minutt ytelsen. FGX720SC har en dreadnought stil kropp med en solid Sitka gran topp og Nato rygg og sider som gir det en velbalansert tone med en sterk mellomnivå. Selve cutaway tilbyr enkel tilgang til høyere frets på gitar mens FGX720SC er også utstyrt med en piezo pickup og Yamaha Custom forforsterker for en nøyaktig, kontrollerbar akustiske lyden Pickup System Kontrollerer for den under broen er montert piezo pickup montert på instrumentets side for optimal tilgang. Batterirommet er også plassert på siden av nakken, å gi enkelt bytte. Preamp systemet Enveis system inkluderer en 3-fret equalizer med justerbar mellomtone frekvens kontroll og master volum.
  • Høres helt sykt ut. Men takk for infoen. Ser jeg har litt lesning å gjøre nå.    Ha en fin kveld videre. 😊
  • Det er vel en ting midt imellom;Hva selgeren forventer(kan jo være litt fantasi) og hva en kjøper er villig til å betale.
  • Nesten 13000 dollar for en mint condition Wandre BB. Er dette réelle priser eller fullstendig fantasi tall? 
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.