Web Analytics
Gå til innhold
  • Bli medlem

el_roffo

Medlem
  • Innholdsteller

    1 988
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    8

el_roffo vant dagen sist Juli 21 2021

el_roffo hadde mest likt innhold!

Om el_roffo

  • Bursdag 23. juni 1975

Profile Information

  • Kjønn
    Mann
  • Bosted
    Stavanger
  • Interesser
    Gitar, bass og rør.

Nylige profilbesøk

7 422 profilvisninger

el_roffo's Achievements

Psychofunkadelic

Psychofunkadelic (6/6)

748

Nettsamfunnsomdømme

  1. Man får bjuda på. Tok en bestilling fra Platekompaniet for bursdagspengene: Og så kom denne i posten i går, hadde nesten glemt at jeg satte meg på bestillingen for lenge siden, så det var jo hyggelig:
  2. Jeg har testet det, det fungerer forsåvidt greit hvis du bare skal lage/fikse en veldig enkel krets. Det er nok veldig praktisk hvis du skal koble en kobberleding på f.eks. aluminium og ikke kan skru den fast. Det blir en del motstand i sammenføyningen, men i ikke-kritiske kretser blir det nok ikke merkbart. I et headsett på 150 ohm blir 150 ohm ekstra motstand veldig merkbart Gikk fint å fjerne med å bare skrape det vekk, så loddet jeg da jeg fikk ny spiss til bolten.
  3. Teleformen kan tydeligvis brukes til alt, både Gretsch: ...og Rick:
  4. Den der er utrolig tøff, har lyst til å lage en selv
  5. Nå kom endelig denne godsaken hjem igjen etter å ha vært på utlån i et par år. Var blitt litt småherpa og manglet noen deler men nå er den justert opp og klar for action. SD Quarterpounder P og GFS humbucker, kobla inn i en klonet Stingray-preamp. Jeg hadde glemt ut hvor bra denne bassen er...
  6. Når lyden treffer deg i nyrene, det er da du kjenner at du er i live!
  7. Gøy er det! Og så er det fint med to kabinetter for å spre lyden og få gitar i ørehøyde
  8. Prøv med Tubescreamer som boost foran fuzzen Funker veldig bra med boost på Muff-type fuzzer i alle fall. Jeg har brukt Laneyen min med Marshall V30 og Mesa Rectifier-kabinett i studio. Det låter bra, får feit mellomtone fra V30 og ekstra bunn fra Rectifier.
  9. ECC82 har enda lavere gain enn ECC81 (20 vs. 60). 5751 er et rør som kanskje kan være noe å tenke på, det har gain på 70 men er ellers likt ECC83.
  10. Burde gå bra det, glødespenningen på rør er +/-10%, så det er en del slingringsmonn.
  11. Nå er jeg temmelig seint ute her og vet ikke om du har fikset det, men på Peaveyen kan du sette en litt feit (2-3A) diode i serie på glødespenningen for å droppe rundt en volt. 1N5408 burde funke bra, den kan du sette etter likerettingen et sted. På Carvinen høres det ut som en god ide med Schottky-dioder. En 4007 dropper rett over 1V, de du linker til dropper 0.5V så da er du en del nærmere målet. 40V/3A holder i massevis
  12. Den er hjemmesnekra ja. Veldig gammel og veldig hard furu, jeg har en tråd på DIY-forumet om den. Funker flott! Lurte på om jeg skulle ha delt Warwick-bro på den, men endte med en Badass-aktig sak av messing. Fram til '87 brukte Warwick standard Schaller-stoler så denne er frest ned et par mm i treet slik de gjorde det da.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.