Web Analytics
Gå til innhold
  • Bli medlem

rocktrond

Medlem
  • Innholdsteller

    3 458
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    1

rocktrond vant dagen sist Januar 23 2014

rocktrond hadde mest likt innhold!

Om rocktrond

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.ulseth.no

Profile Information

  • Kjønn
    Mann
  • Bosted
    Kristiansund

Nylige profilbesøk

9 491 profilvisninger

rocktrond's Achievements

Psychofunkadelic

Psychofunkadelic (6/6)

35

Nettsamfunnsomdømme

  1. Ikke lenger en til Molde Skal muligens ned den retningen (Kristiansund - Kvinnherad) om en måned.
  2. Heisann, Jeg har fortsatt et par 4x12 kabinetter fra tiden jeg drev gitar-butikk. Disse er av merket Diamond og er bygd som en tanks og har Celestion V30 elementer. Avtagbare hjul. Metal grill i front. Nypris i USA er 1500$. Mine er lett brukt. Jeg selger for 3500,- pr. stk. Kjører strekningen Kristiansund-Oslo mandag 19. juli og kan ta med da.
  3. Hadde TRS på min første gitar (Ibanez 340). Det var ikke noe særlig, tror det var ganske mye smør med i metallegeringen der......
  4. Jeg har brukt Amplifire til en del livegigger, og mens lyden er helt konge, så er dessverre det for lite med tre switcher for behovet jeg hadde (coverband, med behov for en del forskjellige lyder). Vurderte å gå over til Amplifire 12, men etter en del research så ble det ett Helix brett. Ja det er stort, men jeg har en flight, og trenger ingenting utenom av effekter, expression pedaler o.l. (kjører likevel et pedaltrain nano brett med trådløs system og separat tuner) og verdens enkleste å skru lyd på uten ekstern editor.
  5. Har en brukt Helix på vei. Gleder meg. Storfornøyd med lyden i Amplifire, men det ble litt for lite med tre switcher i live situasjoner, dessuten knotete å stille lyd på uten editoren på pc'n. Helixen ser jo fleksibel nok ut med alle switchene, og genial å stille lyd på.
  6. Ok - da er bestilling gjort hos Andertons UK....... Solgte ett Line 6 Pod HD500x brett for å delfinansiere... Det hadde alt jeg trenger, men var jo så jækla stort. Har en liten Vox Stomplab, som jeg digger størrelsen på, men den er 1) for knotete å skru på 2) litt for lite fleksibel (in the heat of the moment) 3) ikke helt på topp lydmessig (låter dog langt bedre en prisen skulle tilsi) Nå håper jeg at jeg (for en god stund) kommer i mål både hva lyd og brukervennlighet/størrelse gjelder. Tenkte å kjøpe en liten Zoom FP02M Expression Pedal å ha på siden for volume/wah bruk. Gleder meg stort til å teste
  7. Jeg er veldig gira på en Amplifire. Liten, men med top notch lyd - alt jeg trenger. Liker fleksibiliteten til modelere - men hater meny/deep-edit tukling. Her er det jo nesten bare standard amp kontrollere å forholde seg til. Huke på en mini-expression pedal for volume og wah kontroll så har jeg alt jeg trenger på ett mini-pedalbrett.
  8. Jeg har såvidt snust på mulighetene på HD500'n min - men har rimelig heavy GAS på en Helix..... Men det blir nok en stund til jeg tar meg råd.
  9. Ingen tvil om at dagens kurser ikke er noen fordel for oss som importerer for salg. Men slik er livet - det går opp og ned
  10. Denne tråden ba om det: Sorry
  11. Sjekk ut Rune: http://www.gitar-service.no i Kristiansund
  12. For en liten tid tilbake bestillte jeg meg en Vox Stomplab. Grunnen var at jeg hadde vært med som gjest på noen låter på en gig, og savnet sårt en noise gate, samt mulighet for å booste på litt under soloer. Så jeg ville ha en enkel, liten greie jeg kunne putte i gigbaggen/gitarkassa for å ha litt kontroll på egen lyd på gigger der jeg ikke bruker eget utstyr. Fant fort et par greie presets som jeg kunne bruke - og som ble brukt på en liten konsert i sommer der jeg var med som 'stuntgitarist'. Det låt faktisk helt akseptabelt rett i miksebordet. Men nå har jeg sittet et par dager og laget noen presets helt fra scratch og jeg må si jeg er VELDIG fornøyd. Bruker da ett Atomic Reactor kabinett (gammeltypen med rør). Når jeg sammenligner den preseten jeg har laget for full vreng med den beste vreng preseten som ligger inne fra før, så blåser den rett og slett sokkene av den. Sjelden vært så happy med gitarlyden min (og jeg har hatt Marshaller, Mesaer og veldig mye rart av digitale amps/emulatorer). Jeg er rett og slett veldig nær drømmelyden min i en liten boks som koster godt under tusenlappen. Jeg kan godt legge ut settingene for preseten når jeg får somlet meg til det, om det er noen andre som har denne lille boksen og vil sjekke ut hva jeg snakker om. Noen andre Stomplab eiere/brukere der ute?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.