Web Analytics
Gå til innhold
  • Bli medlem

Audun

Medlem
  • Innholdsteller

    13 786
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    120

Audun vant dagen sist Februar 8

Audun hadde mest likt innhold!

Om Audun

  • Bursdag 20. april 1975

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Kjønn
    Mann
  • Bosted
    Ørland, Norge

Nylige profilbesøk

17 024 profilvisninger

Audun's Achievements

Psychofunkadelic

Psychofunkadelic (6/6)

3,3k

Nettsamfunnsomdømme

  1. Vil man polere/shine lakken på en gitar, går det veldig bra å bruke produkter som er ment for biler. Det er sannsynligvis også mye billigere.
  2. Det er dog vanlig Studio med gloss lakk og humbuckere. Usikker på hva p90s og faded finish har å si.
  3. Det der er nok en Les Paul Studio Faded eller worn eller noe sånt? Er det sorte/mørkebrune noe slags vinyl eller noe som er lagt oppå original rød finish? Hvis det går an å fjerne uten at det etterlater seg spor, ville jeg nok gjort det. Det er også vanskelig å se om den har kurvet topp? Er den flat, ville det vært nærliggende å si at det er en Special, men så har den jo trapezoid innlegg i gripebrettet. Trussrodcover er neppe originalt, og den har nok en uoriginal kompensert tailpiece som egentlig er ment til bruk på modeller som ikke har TOM brua. Henger meg på at pluss/minus 10.000,- sannsynligvis kan være realistisk, hvis gitaren er i god stand.
  4. Er vel like sannsynlig at det er rør som er gåent.
  5. Så lenge det er 6L6 rør, så passer det. Hvis du uansett skal få jobben gjort hos fagmann, kan du kanskje få han/hun til å anbefale rør?
  6. You could also try Edmire Music. The man behind is/was a user here under the nickname @SteikBacon.
  7. Da hadde jeg nok tatt den med til en proff for vurdering.
  8. Er det sprekk i treverket, eller bare i finish?
  9. Er nok grei skuring det hvis du har litt erfaring med lodding.
  10. Det beste tipset jeg kan gi, er at du finner en person med peiling på PA som fysisk kan være med deg, og vise og forklare det du trenger å vite. Både i forhold til det systemet du har, og hvilke muligheter du har til å ev. utvide / oppgradere.
  11. Du sier mikser/forsterker her. Betyr det at det er innebygd forsterker i mikseren din, eller bare tror du det? Hvis det er forsterker i mikseren din, har du passive høyttalere. Mulig at høyttallerne kan linkes, men da må du huske at samme forsterker-kraft skal drive større høyttaler-flate. Det skjer også noe med impedansen når du kobler flere høyttalere sammen i serie. Om sub-utgangen er forsterket, eller kun en signal-utgang er vanskelig å vite uten mer info.
  12. Det kan variere hvor nøye de er med hva du får ta med av håndbagasje. En dual bag er jo relativt stor, så det spørs. I verste fall må du sjekke den inn som bagasje, eller betale for et ekstra flysete.
  13. Brukt Epiphone Les Paul, Flying V eller Explorer vil du kunne finne eksemplarer av innenfor budsjettet ditt.
  14. I følge denne siden: http://www.rickenbacker.com/service_serials.asp ble denne produsert i februar 1976.
  15. Som en moderne Jazzmaster, har den jo en del spesifikasjoner som på mange måter "utbedrer" noe av det som er Jazzmasterens svake punkter. Brua bla.a. Men så er det igjen slik at puristene vil ha de slik de var, uansett. I utgangspunktet vil jeg si at du er innafor prismessig, med tanke på den uskrevne regelen om at 60% av nypris er fair. Spesielt hvis den er i veldig god stand. Så er det likevel slik at en Jazzmaster av denne typen nok ikke vil appelere til den tradisjonelle Jazzmaster-kjøper, så det er jo et spørsmål om du vil få igjen pengene dine hvis du skulle finne på å selge videre. Den har nok sannsynligvis et litt snevert marked her til lands. Prute litt? Vil du ha akkurat den gitaren, så vil den jo være verdt det, for deg. 😊
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.