Web Analytics
Gå til innhold
  • Bli medlem

gtrman

Medlem
  • Innholdsteller

    292
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    3

gtrman vant dagen sist Desember 13 2018

gtrman hadde mest likt innhold!

Om gtrman

Profile Information

  • Kjønn
    Mann
  • Bosted
    Oslo

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

gtrman's Achievements

Gitarrocker

Gitarrocker (5/6)

53

Nettsamfunnsomdømme

  1. Nytt hjemmestudio på gang. Før kablene ødelegger det rene og fine oppsettet ....
  2. Haha det gjorde jeg også - men jeg bestilte 50 LP'er 🙂 Solgte det videre til venner og kjente. Gikk unna som varmt hvetebrød....
  3. Har Axe III hjemme og AX8 til live bruk. FM3 ser bra ut men AX8 tilfredsstiller alt av behov live for min del - tror ikke jeg oppgraderer den med det første.
  4. Jeg burde vel sjekke ut denne også: https://www.4sound.no/gitar/forsterkere/comboer/headrush-frfr108
  5. Det er ingen hast så jeg skal ta min tid. Jeg har en god monitor idag - Atomic CLR men ønsker en som er lettere og mindre som kan brukes i visse situasjoner og som ikke står på øvinga.
  6. Hva ble konklusjonen - funker den bra ? Jeg er ute etter en liten lett aktiv monitor som kun skal brukes til øving/fest/ymse. Jeg vurderer Bose S1 men har ikke testet den enda og er litt i overkant dyr - noen som har sjekket denne ? https://www.4sound.no/pa/pa-systemer/bose-s1-pro-incl-battery
  7. Den Performence stratten han brukte i 1988 ble solgt på auksjon for 70000 dollar... https://www.julienslive.com/view-auctions/catalog/id/192/lot/82530/
  8. ... og låter helt konge. Digger coil-splitten. https://www.youtube.com/watch?v=Xr79AMMOzHw
  9. Nyeste, mest brukt og definitivt favoritt !
  10. Da ble det Nano+ Tror dette skal funke bra - alt er festa med velcro og strøm til begge trådløse er stripsa/velcro fast under brettet. Brettet passet akkurat i softcasen. Må selvsagt kable sammen alt hver gang man er på gig men det kan jeg leve med.
  11. Jeg vil ikke samle alt på en plass da AX8 blir med hjem men trenger ikke det med mixer og alt det trådløse. Det kan bli liggende på øvinga. Pedaltrain Nano så interessant ut - der kan jeg få strøm til in-ear og trådløs gitar under. Skal undersøke og måle - takk for tips.
  12. Har bestemt meg for å gå all digital i alle band. Kjører nå Fractal AX8 og det funker som fjell både hjemme, øving og på gigger. Problemstilinga mi er at jeg nå har et forferdelig kabesøl og duppedingser som jeg gjerne vil ha rydda opp i slik at det er ryddig på øvinga og lett å ta med på gigger. Jeg har en liten Mackie Mix5 mixer - Shure InAir - Shure trådløs gitar GLXD16. På øvinga kjører jeg både til PA og til en FRFR monitor. Det jeg prøver å få til er en løsning hvor jeg får samlet og kablet/stripset dette sammen på en smart måte. Jeg tenker at AX8 kan leve sitt eget liv men at alt det andre blir samlet på en plass. Et pedalbrett eller i rack ? Rack med hylle/skuffe. Kanskje noe helt annet ? Kostnad ikke avgjørende så lenge jeg havner på en praktisk løsning. Kan vurdere å feks bytte mixer til en rackversjon hvis rack er veien å gå men de fleste rack mixere er store og blir overkill mht mitt behov. Noen tips her ?
  13. Du kjøpte en av mine og jeg sitter kun igjen med JEM 7VWH - synes det får holde :-) Utrolig flott samling - bøyer meg i støvet !
  14. Beyerdynamic T1 her - brukes til AxeFx og til generell musikk lytting. Beste jeg har fått oppleve.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.