Web Analytics
Gå til innhold
  • Bli medlem

Theons

Medlem
  • Innholdsteller

    21
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om Theons

Theons's Achievements

Nybegynner

Nybegynner (3/6)

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Det var en av de bedre konsertene jeg har vært på. God stemning med masse folk som hadde det hyggelig med bra musikk, og det beste: Så og si ingen fjortisser. Det var fett med the Carburetors som support også. Hele bandet leverte varene.
  2. Spiller de ikke Burn? Noe av det feteste med konserten er at The Carburetors varmer opp Det er det jeg gleder meg mest til, er ikke noe spesielt DP fan... Men dama vil på konsert, så da får man være med
  3. Noen mnd siden sist noen sa noe her, men jeg spør om noe for det. Jeg driver og pusser ned min gitar, for å få vekk det tjukke svarte lakk-laget, og bare legge over blank lakk/evt. noe annet som bevarer treverket uten å farge det. Jeg vil dermed ha den trehvite fargen, men jeg kan jo ikke la treet være ubehandlet, en flekk og det ser stygt ut. Noen tips? Nå har jeg slitt og slitt for å få av den svarte driten, og under ligger et rødaktig lag med noe, som er enda verre å få vekk. Jeg har fått vannblemmer av å sitte og pusse på det. Nå har jeg fjernet det meste av lakk bak på halsen, men på sidene er det dårlig. Jeg må jo være litt forsiktig så jeg ikke pusser ned båndene oppå der, og det er dritvanskelig å få vekk lakken på sida siden det blir dårlig vinkel for meg og vanskelig å passe på å ikke pusse opp mot båndene. 3 spørsmål: Hva skal jeg legge på for å beskytte treverket, men ikke lakke det i en annen farge? Hva skal jeg gjøre for å fjerne lakken på sidene? Finnes det noen pussemaskiner som er små og nøyaktige? Evt. andre metoder. Er det greit å gå løs på selve kroppen med pussemaskin? Jeg pusser ned en billig versjon av en les paul. Bruker grovt papir hittil.
  4. Det gikk tydeligvis hardt innpå han at du quotet posten hans.
  5. Maiden og Bruce er konge.. Sabbath er zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz og Sharon er biatch
  6. Hørte nettopp COB - Oops, I did it again Lo meg skakk
  7. Hva er din beste konsertopplevelse? Min personlige hittil er Judas Priest i spektrum. Når de dro igang Breaking The Law var det orgasmiske tilstander blant folket=)
  8. Hah! Uansett. Har sitti litt for meg selv og fiklet på gitaren, og har kommet opp med noe som ikke er helt bak mål tror jeg. Stjernesludd - DumDumBoys Tuning= Eb osv.. ett hakk ned. Intro: | D | F#m | Em7 | Bm - A | Verse 1: D Gmaj7 D/F# November har vært her lagt igjen sludd, Em7 Gmaj7 D se solen gå ned i svart hvitt D Gmaj7 D Gatene her har bare brente broer, Em7 Gmaj7 D i kveld blinker byen som et mareritt. Mellomspill: | Bm - F#7 | Gmaj7 - D | Bm - Gmaj7 | A Vers 2: D Gmaj7 D Året så langt har vært bare myke pakker Em7 Gmaj7 D er redd det er for sent å ta det pent D Gmaj7 D Glorien falmet før bladene falt Em7 Gmaj7 D A grenene hvisker "jeg fikk som fortjent" Bm F#7 Gmaj D Det er ikke alt jeg har sagt som er bull Bm Gmaj Asus4 - A/F# hadde jeg gods skulle du fått gull Ref: D F#m For i natt, snøen laver ned, Em Bm A D lager vi engler, og vi er i himmelen i natt Verse 3: Alle snille barn er kjøpt og betalt på skjermen har sjarmen gått tom Gatenes løse fugler er lagt under treet Herberget er lagt ned så ingen har rom Jeg trenger noen svar så jeg ringer en svarer, stemmen lyder kjent så lenge det varer Ref: (For) I natt, snøen laver ned, lager vi engler, Bm A og vi er i himmelen (Solo - Jeg har noenlunde taket på soloen, men jeg er ikke så god på å skrive tabs.)
  9. Får den ikke helt til å stemme jeg heller.. Tuning?
  10. Søker overnevnte sang. Dum Dum Boys - Stjernesludd. Noen?
  11. Har igrunn aldri syns at gitarspillet til Gilmour er no å høre på
  12. Jeg gikk feilaktig inn på konsertområdet, og der stod Carola og varma opp, WOOOOW
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.