Web Analytics
Gå til innhold
  • Bli medlem

zed

Medlem
  • Innholdsteller

    372
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    17

zed vant dagen sist August 18 2023

zed hadde mest likt innhold!

Om zed

  • Bursdag 02. sep. 1967

Profile Information

  • Kjønn
    Mann
  • Bosted
    Trondheim
  • Interesser
    Musikk, HIFI, Engineering, History,....

Nylige profilbesøk

2 931 profilvisninger

zed's Achievements

Gitarrocker

Gitarrocker (5/6)

237

Nettsamfunnsomdømme

  1. Jeg bruker Pro Ject VC-S2 som bråker som hell men gjør en glimrende jobb. Bruker også blanding av Jif og vanlig vann.
  2. Denne forsterkeren er en god forsterker og hvis jeg måtte ha kun én forsterker, ville jeg ikke hatt noe imot at det er H&K Statesman Dual EL34. Det som H&K kaller «California clean» er faktisk en Mesa Boogie clean, og med en midtboost-knapp på er det som en VOX forsterker. Generelt sett er kanskje Fender clean-lyd litt mer "flytende" enn det er her? Begge to clean kanalene er brukbare og fungerer veldig fint. Overdrive er solid i hard rock-sonen og forsterkeren har mye gain. Marshall har imidlertid fortsatt litt mer "baller", hvis noen trenger det for metall. Alt i alt er H&K Statesman Dual EL34 en fin allroundforsterker som kan brukes til nesten alt. Når det er sagt, er jeg ikke sikker på at Marshall 1936 er et godt kabinett for H&K Statesman Dual EL34 fordi Celestion G12-75s er litt for hifi etter min mening og ett par V30 eller Greenbacks vil passe bedre.
  3. Hughes & Kettner Statesman Dual EL34 og Marshall 1936.
  4. Ja, jeg tenkte at dette er jazzhjørne, sorry🙄
  5. Gamle er fremdeles eldst😁
  6. I dag Rock,.....gammel Rock.
  7. Det er drittkul å ha det i studio på "kontrollrommet". De dukker opp av og til på bruktmarked for små penger, og for 5-6 år siden de var nesten gratis.
  8. Liten og gammel, men veldig kul.😁
  9. Orange 212 OB er en liten kabinett og jeg synes at Celestion V30 i denne kabinetten låter ikke så bra. Jeg liker bedre Celestion V30 i CB kabineter som for eksempel Orange 112 eller 412. Marshall 1936 er en stor "oversized" kabinett som er nesten stor som 412. Jeg likte den ikke, riktig nok med Celestion 12G75 høyttalere. Jeg er sikker på at Celestion V30 i 1936 må låte mye bedre selv om jeg har ikke prøvd det.
  10. Gamle er fremdeles eldst
  11. Dette er ren nyttelse, Kenny Burrell, Midnight Blue.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.