Hopp til innhold


Hvordan avsløre kopigitarer/svindelforsøk


385 replies to this topic

#321 oystein1988

    Psychofunkadelic

  • Medlemmer
  • 1179 Innlegg:
  • Location:Gjøvik

Skrevet 26.01.2012 - 21:42

Hei!

Noen som har noen formening om denne er ekte, eller fake? :)

http://www.finn.no/f...nnkode=32524259
Edwards E-SA-138LTC - Edwards E-LP 130 LTS/RE - Fender Baja Telecaster
Mockingbird - GFS F-style P-Bass - Epihone Les Paul Standard p90 - '88 Epiphone by Gibson akustisk gitar
Peavey Classic 30 - '88 Marshall JCM800 2204

- HrSmithsVenner.blogspot.com -
- Live opptak -

#322 davidsen

    Corporal Clegg

  • *Støttemedlem
  • 2745 Innlegg:
  • Location:Nesodden

Skrevet 26.01.2012 - 21:45

Den ser helt legitim ut den der etter hva jeg klarer å bedømme.

Dette innlegget har blitt endret av davidsen: 26.01.2012 - 21:46


#323 Morten Larsen

    Propagandaminister

  • Medlemmer
  • 1459 Innlegg:
  • Location:Oslo

Skrevet 27.01.2012 - 07:59

Vis innleggoystein1988, 26.01.2012 - 21:42, skrev:

Hei!

Noen som har noen formening om denne er ekte, eller fake? :)

http://www.finn.no/f...nnkode=32524259
Ingenting som tyder på at det er noe galt der. Løp og kjøp...
Medeier og gitaransvarlig på Backstage Musikk i Sandvika og på Jessheim - www.backstagemusikk.no

*Disclaimer*
Ytringene mine på dette forumet er mine private og er ikke nødvendigvis representative for Backstage Musikk sine standpunkt eller meninger.

#324 Brekkvasselven

    Gitarrocker

  • Medlemmer
  • 688 Innlegg:

Skrevet 29.01.2012 - 10:43

Ser ikke ut som det er så stor interesse for min kamp med Qxl,. men poster min siste mail til dem uansett.
Hei !
/Undrer på hvorfor dere har denne selgeren og hans piratvarer på deres nettside fremdeles? Med samme varer.

For meg fremstår dere som en useriøs aktør, som fremtidig ødelegger gleden ved å kjøpe sin drømmegitar. Selv om jeg nå vet hva jeg skal se etter, gjør kanskje ikke nestemann det.

Rett og slett forkastelig dårlig oppfølging som gjør at jeg undrer på hvorfor dere i det hele tatt har en rapporteringsgreie?

Det er i praksis fritt frem for lurendreiere på sidene deres, og dem blir det flere av med sider som Qxl.

her er ett eksempel atter en gang!!!!

http://www.qxl.no/pr.../v/an668326906/

Vær så snill og ta dette på ALVOR!!!!

Slett denne møkkamannen fra siden deres før kopiene hans sprer seg ytterligere!!!

Ikke så vennlig hilsen lengre

Stein Rune Fjeldavli Otnæs!!


#325 davidsen

    Corporal Clegg

  • *Støttemedlem
  • 2745 Innlegg:
  • Location:Nesodden

Skrevet 29.01.2012 - 12:09

Jeg er helt enig med deg Brekkvasselven, og hadde rapportert gjenstanden om jeg hadde vært medlem av QXL.

Det er rett og slett forkastelig at man kan holde på slik "lovlig" i Norge.

#326 TUFFTUFFTUFF

    TUFFTUFFTUFF

  • Medlemmer
  • 1610 Innlegg:
  • Location:Oslo

Skrevet 29.01.2012 - 12:17

Sitat

Slett denne møkkamannen fra siden deres før kopiene hans sprer seg ytterligere!!!
Oops, såna ord bör man nog använda med försiktighet i dessa dagar, du vill väl inte vakna upp en söndagsmorgon med en Kaizer-pils hällt över hövve :) .
Nejdå, jättebra att du säger ifrån Brekkvasselven, det är helt sjukt att de inte gör något åt det.

#327 Brekkvasselven

    Gitarrocker

  • Medlemmer
  • 688 Innlegg:

Skrevet 29.01.2012 - 12:59

Godt med positivt feedback. Fikk takketelefon fre den norske importøren for Ibanez i fjor vår etter rapportering. Det motiverte til gjenntakelse :)
Har ikke fått noe svar fra qxl (ja nå med liten q) og jeg regner med de har noen til å svare også på søndager. Hva mer kan man gjøre da mon tro???

Dette innlegget har blitt endret av Brekkvasselven: 29.01.2012 - 18:18


#328 stromstans

    Gitarrocker

  • Medlemmer
  • 598 Innlegg:
  • Location:Oslo

Skrevet 29.01.2012 - 23:06

Det skumle er at han har plenty med positiv feedback.

#329 Brekkvasselven

    Gitarrocker

  • Medlemmer
  • 688 Innlegg:

Skrevet 30.01.2012 - 00:01

Ja, men tipper at de som i første omgang kjøper kanskje ikke tror det er ekte, men nr to kan godt gjøre det. Er jo mest billige telefoner og datastæsh han selger sikkert, og der er muligens ikke folk så kresne bare det er billig nok? Men skummelt, og qxl virker som de tjener godt på han ,noe som er en sannsynlig grunn til at de unnviker å følge loven....

#330 ØysteinV

    Molesta le breastes

  • Medlemmer
  • 1822 Innlegg:
  • Location:Crazytown

Skrevet 30.01.2012 - 00:40

qxl har alltid i mine øyne vært ei møkkaside fordi det er altfor mye jalladrit og falske saker der.
Ikke er det muligheter for å gi de tilbakemeldinger uten å være medlem.. Dårlig.
Kollektivt polkavoldtektseventyr

#331 Andreaskm

    Gitarrocker

  • Medlemmer
  • 253 Innlegg:
  • Location:Møre og Romsdal, Ørsta

Skrevet 30.01.2012 - 03:01

http://www.finn.no/f...nnkode=32914705

"Pga. Så mye forfalsking og tull som er ute og går nå så har jeg dottet ut de siste sifrene av serienummeret
slik at man ikke skal kunne stjele serienummeret for å forfalske gitaren, eller bruke serienummeret til å forfalske andre gitarer." :P

Dette innlegget har blitt endret av Andreaskm: 30.01.2012 - 03:01

Guitars:
Epiphone Explorer 1984 Emg 81/85
Dean Vmntx Abominations
Amp: Laney LG35R
Last.fm
http://www.last.fm/user/Andreaskmork

#332 davidsen

    Corporal Clegg

  • *Støttemedlem
  • 2745 Innlegg:
  • Location:Nesodden

Skrevet 30.01.2012 - 06:50

Vis innleggAndreaskm, 30.01.2012 - 03:01, skrev:

http://www.finn.no/f...nnkode=32914705

"Pga. Så mye forfalsking og tull som er ute og går nå så har jeg dottet ut de siste sifrene av serienummeret
slik at man ikke skal kunne stjele serienummeret for å forfalske gitaren, eller bruke serienummeret til å forfalske andre gitarer." :P
Men er dette en kopigitar eller forsøk på svindel?

#333 GunnarpåMo

    Vintage kæll

  • *Støttemedlem
  • 3506 Innlegg:

Skrevet 30.01.2012 - 07:03

Niks. Bare en selger med mye store ord og dyre gitarer.
Han har vært litt på kanten i beskrivelser et par ganger, men selger nok ikke Kina-kopier.

#334 MDRattle

    Gitarrocker

  • Medlemmer
  • 457 Innlegg:
  • Location:Gjøvik

Skrevet 30.01.2012 - 07:25

Vis innleggGunnarpåMo, 30.01.2012 - 07:03, skrev:

Niks. Bare en selger med mye store ord og dyre gitarer.
Han har vært litt på kanten i beskrivelser et par ganger, men selger nok ikke Kina-kopier.
Tja..

Vet ikke jeg. Det er en del ting som ikke stemmer her. Han sier at det er en Custom Shop gitar. Det er mulig jeg tar feil her, men starter ikke Custom Shop serienr. på CS? Det gjør ihvertfall min gitar. Serienummeret på den gitaren har et vanlig Nashville serienummer.

#335 GunnarpåMo

    Vintage kæll

  • *Støttemedlem
  • 3506 Innlegg:

Skrevet 30.01.2012 - 07:31

Vis innleggMDRattle, 30.01.2012 - 07:25, skrev:

Tja..

Vet ikke jeg. Det er en del ting som ikke stemmer her. Han sier at det er en Custom Shop gitar. Det er mulig jeg tar feil her, men starter ikke Custom Shop serienr. på CS? Det gjør ihvertfall min gitar. Serienummeret på den gitaren har et vanlig Nashville serienummer.
De fleste halvakkustiske gitarer fra Memphis selges som Custom Shop,
men med vanlige serienummer. Unntakene er '59 0g '60 ES335 Anniversary modellene.

#336 davidsen

    Corporal Clegg

  • *Støttemedlem
  • 2745 Innlegg:
  • Location:Nesodden

Skrevet 30.01.2012 - 12:49

Ikkesant, selv om selgeren har store ord og skryter fælt, så hører ikke finn-linken (som Andreaskm postet) hjemme i denne tråden.

#337 ØysteinV

    Molesta le breastes

  • Medlemmer
  • 1822 Innlegg:
  • Location:Crazytown

Skrevet 30.01.2012 - 14:37

Vis innleggAndreaskm, 30.01.2012 - 03:01, skrev:

http://www.finn.no/f...nnkode=32914705

"Pga. Så mye forfalsking og tull som er ute og går nå så har jeg dottet ut de siste sifrene av serienummeret
slik at man ikke skal kunne stjele serienummeret for å forfalske gitaren, eller bruke serienummeret til å forfalske andre gitarer." :P

Gitaren er vel grei nok den, men synes annonsen blir veldig useriøs når han går amok med små og store bokstaver på den måten. gUiTaRmEgAfLoOnArOon
Kollektivt polkavoldtektseventyr

#338 davidsen

    Corporal Clegg

  • *Støttemedlem
  • 2745 Innlegg:
  • Location:Nesodden

Skrevet 30.01.2012 - 14:44

Vis innleggØysteinV, 30.01.2012 - 14:37, skrev:

Gitaren er vel grei nok den, men synes annonsen blir veldig useriøs når han går amok med små og store bokstaver på den måten. gUiTaRmEgAfLoOnArOon
til tross for det, så skjønner jeg ikke hva denne annonsen gjør i denne tråden. Annonsen er tragisk og usmakelig, men like fullt.

#339 johs

    Gitarrocker

  • Medlemmer
  • 271 Innlegg:

Skrevet 18.02.2012 - 15:44

http://www.finn.no/f...nnkode=33185968
Gitarer:
2005 Fender American Stratocaster
2008 Gibson ES-339
2009 Ibanez GRG 170DX
Amps:1966 Fender Bandmaster med originalt 2x12,1967 (Blackface) Fender Bassman med Marshall 1965A, Vox DA5
Pedaler:Hardwire DL8, Xotic BB Preamp, EHX Holy Grail Nano, Dunlop GCB 95 Cry Baby, Frontline Mini Chorus

#340 hkurt

    Psychofunkadelic

  • *Støttemedlem
  • 1211 Innlegg:
  • Location:Rogaland

Skrevet 20.02.2012 - 21:12

http://www.finn.no/f...nnkode=33332524

Kremt...
Wee...